Stagiair(e) Arbeidsbemiddeling / Commercie

Baker Tilly Berk

Stage informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Locatie: Gouda

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een HBO student Human Resource Management of Commerciële Economie en op zoek naar een uitdagende stage?
Baker Tilly Berk Interim Financial Services is op zoek naar een fulltime stagiair(e) vanaf medio januari ter versterking van het team voor zo’n vier tot zes maanden.

Over de functie
Baker Tilly Berk Interim Financial Services is onderdeel van de landelijk gevestigde Accountancy, Belasting en Advies organisatie Baker Tilly Berk N.V.

Baker Tilly Berk Interim Financial Services is gespecialiseerd in het bemiddelen van tijdelijke getalenteerde specialisten en executives met financiële, control- en/of audit-ervaring, van starter tot en met CFO. Wij onderscheiden ons door een sterke focus op vakgebied, kennis van uiteenlopende sectoren en een persoonlijke aanpak.

De opdracht
Het team bestaat uit diverse gedreven professionals, die enthousiast in het leven staan. Er wordt hard gewerkt maar er is ook voldoende ruimte voor ontspanning.
Baker Tilly Berk Interim Financial Services biedt studenten de mogelijkheid om een uitdagende meeloopstage te volgen. Bij ons kun je vanaf de eerste dag praktische vaardigheden en kennis op doen. Je werkt met één of twee adviseurs mee aan diverse opdrachten en hierin kun jij actief meedenken. Vanzelfsprekend word je daarbij intensief begeleid. Hierbij kun je onder andere denken aan het in behandeling nemen van aanvragen van opdrachtgevers, het werven en selecteren van kandidaten, het schrijven van offertes, het schrijven van wervende vacatureteksten en het bijhouden van de diverse websites, etc.

Jouw profiel
Wij willen graag met jou kennismaken als je:

  • Bezig bent met de opleiding HRM of Commerciële Economie (of vergelijkbare studie)
    en mag starten met een meeloopstage;
  • Het leuk vindt om te werken met een groep enthousiaste collega’s;
  • Op redelijke afstand woont van Breda;
  • In staat bent om zelfstandig te werken (met interne begeleiding);
  • In staat bent de materie met souplesse eigen te maken;
  • Communicatief vaardig bent, zowel in woord als geschrift.

Ons aanbod
Werken bij Baker Tilly Berk Interim Financial Services betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van een gepaste financiële vergoeding.

Meer informatie en solliciteren
Ben jij enthousiast geworden over deze stageopdracht en op korte termijn fulltime beschikbaar? Solliciteer dan direct via deze site. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Pitty Heijkoop, tel. (076) 525 00 00.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly Berk

Locatie: Gouda

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages