Stagiair Management Consulting

Bedrijf
BDO
Locatie
Eindhoven
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Nader te bepalen
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Jouw uitdaging
Bij BDO Consultants werken zo’n 150 consultants. Stuk voor stuk commercieel gedreven specialisten met specifieke kennis, ervaring en achtergrond. Management Consultants is een van de specialismen binnen onze uitgebreide consultancytak. Wij ondersteunen MKB organisaties, Familiebedrijven, Maatschappelijke Organisatie en Corporate Cliënts  bij allerhande organisatievraagstukken zodat deze organisaties succesvol worden of kunnen blijven.

Onze consultants houden zich bezig met de ondersteuning organisaties bij vragenstukken op het gebied van:

 • Strategie en strategische keuzes
 • Reorganisaties en organisatieveranderingen
 • Rendementsverbeteringsprojecten
 • Opvolgingsvraagstukken
 • Controlling
 • Directie begeleiding en advisering

Kortom, vraagstukken waar organisaties dagelijks tegenaan lopen en die in belangrijke mate het succes van de organisatie kunnen bepalen kunnen bepalen.
 
Ons kenmerk is dat wij niet alleen adviseren, maar ook nauw betrokken zijn bij de uitvoering. Betrokkenheid bij de klant, gecombineerd met kennis van zaken, praktijkgerichtheid en snelheid zijn eigenschappen waarmee wij ons onderscheiden in de markt.

Ter ondersteuning van deze consultants zoeken wij voor ongeveer 5 maanden een pro-actieve student/starter die het leuk vindt om onderzoek te doen naar de manier waarop een goede kostprijsbepaling bijdraagt aan een beter renderende organisatie. Het onderzoek richt zich op de relatie tussen strategie, de wijze van kostprijsbepaling en het rendement binnen verschillende type organisaties. De uitkomst van jouw onderzoek is een publicatie waarin de belangrijkste conclusies gedeeld worden en die wij kunnen gebruiken onze dienstverlening verder te verbeteren.

Het betreft dus een stage waarbij je in de praktijk kunt ervaren hoe het is om binnen een dynamische organisatie als BDO werkzaam te zijn. Er zijn mogelijkheden om dit onderzoek te gebruiken als afstudeeropdracht. Je krijgt een laptop ter beschikking en wordt gedurende jouw stage onderdeel van het team in Utrecht.

Ons aanbod
BDO biedt jou de mogelijkheid om onder goede begeleiding te ontdekken waar jouw ambities liggen. Tijdens deze meeloop/afstudeerstage kun je zelfstandig diverse werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast stellen we een laptop ter beschikking en bieden we je een stagevergoeding.

Jouw profiel

 • Je bent bezig met een WO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of een andere aanverwante studie, of je bent net afgestudeerd.
 • Je hebt een pro-actieve houding en affiniteit met werken in een zakelijke, commerciële omgeving.
 • Je bent leergierig, enthousiast en integer.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en weet je goed uit te drukken in woord en geschrift.
 • Je bent ongeveer 32 - 40 uur beschikbaar per week.
 • Je bent vanaf februari beschikbaar

Interesse?
Spreekt deze afstudeerstage je aan? Solliciteer dan direct online via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor nadere informatie kun je terecht bij Laura van Dolder, adviseur Werving en Selectie, tel.: (020) 543 21 64. 

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2100 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van de beste kwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.
Onze klantenportefeuille is zeer divers waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Meer stages