Stage Smart Data in Urban Planning voor Lokale Overheden

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Deze stage is niet meer vacant

Urbanisatie is een globaal fenomeen waarbij vraagstukken rondom duurzaamheid, mobiliteit, energievoorziening, en gezondheid steeds groter worden. Doormiddel van het opslaan en verwerken van data kunnen gemeenten deze uitdagingen slim en efficiënt te lijf gaan. Op dit moment zijn er al gemeenten die sensoren verwerken in vuilnisbakken, of social media volgen om de gemoedstoestand van inwoners te peilen, maar dit zijn slechts kinderstappen voor de potentie van data in steden.

Dus ben jij in de laatste fase van je masteropleiding, en heb je affiniteit met Smart Data en de ontwikkeling van steden? Dan is de afstudeerstage Smart Data in Urban Design echt iets voor jou!

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar masterstudent die sterke affiniteit hebben met Urban Design en IT. Accenture doet in samenwerking met andere IT multinationals een grootschalig onderzoek naar de adoptie van data bij gemeenten. Hierbij wordt gekeken naar de huidige situatie bij de grootste gemeenten van Nederland, met het doel de best practices te identificeren. Jou onderzoek baseert zich zowel op theorie als praktijkinformatie, en in samenspraak met ons kunnen we jou onderzoek verder formuleren. 

Plaats in de organisatie
Je werkt binnen Accenture samen met een gemotiveerd team bij Health & Public Services, geleid door een senior manager. Wij bieden je een fulltime stage van 4 tot 6 maanden, afhankelijk van hoe lang je nodig hebt. Je zult voornamelijk bij Accenture intern werken en een aantal gemeentes bezoeken.

Sollicteer online!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Meer stages

Stages