Stage Digital - The Talent Factiry

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een stage, waarin jij een actieve rol speelt in het formuleren van een scherpe visie op de laatste digitale ontwikkelingen? Accenture biedt een fulltime stage voor minimaal 5 maanden met mogelijkheid om af te studeren, per direct op ons kantoor in Amsterdam.

Bouw mee aan het beste Digital Team van Nederland. Accenture Digital is een paar maanden als nieuw label gelanceerd om het werk dat wij doen in het Digital Domein te bundelen naar de markt en richting onze klanten. We werken graag samen met enkele ambitieuze studenten om met ons te werken aan de positionering – door middel van Events, Social Media, Mobile, Website, etc.

De Digital Talent Factory bestaat uit 3 tot 10 top talenten met een ambitie in digital. Ons doel is om jou een onvergetelijke en waardevolle (afstudeer)stage te bezorgen – waarin je samenwerkt met Accenture Adviseurs en met jouw mede stagiairs. De Digital Talent Factory bestaat uit 2 teams: een communicatie team dat actief meebouwt aan de digitale aanwezigheid van Accenture Digital, en een Digital Research team dat met ons werkt aan visie ontwikkeling op recente ontwikkelingen. De beste talenten nodigen we na die stage natuurlijk uit om ons team permanent te komen versterken.

Je zult in overleg verantwoordelijk zijn voor 1 of meerdere activiteiten uit onderstaand overzicht:

  • Social Media monitoring en communicatie;
  • Website en Mobile Site bijwerken;
  • Interne communicatie en kennisdeling;
  • Event Productie (round tables, Digital summits, etc).

Plaats in de organisatie
Je werkt in een team, samengesteld uit stagiaires en senior consultants. Afhankelijk van het onderwerp kan je je afstudeeronderzoek uitvoeren en daarbij gebruik maken van alle kennis en expertise binnen Accenture. Je zal vallen binnen onze groep Accenture Digital.

Solliciteer online!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages