Meeloopstage HBO Audit landelijk

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: HBO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

De functie
Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het controleren en samenstellen van financiële verantwoordingen en het assisteren bij bijzondere opdrachten. Je bent verzekerd van vakkundige begeleiding door een collega die de opdracht voor de klant coördineert en samen met je stagebegeleider kijk je naar jouw eigen ontwikkeling en de voortgang van je stage.

Naast dat er per klantopdracht iemand uit desbetreffend klantenteam jouw begeleider is, krijg je ook een stagebegeleider toegewezen. Jouw stagebegeleider helpt je de weg te vinden binnen onze organisatie en die je zal begeleiden in jouw ontwikkeling.

Maar we zorgen er voor dat je niet alleen vakinhoudelijk bezig bent. Zo organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten voor onze stagiairs, zodat je een goede indruk krijgt van onze cultuur en sfeer. En we zorgen er meteen voor dat je je kennis en ervaringen kunt delen met collega-stagiairs én met andere KPMG'ers.

Het profiel
KPMG is geïnteresseerd in HBO studenten met een studierichting accountancy of bedrijfseconomie met de ambitie om RA te worden.

Deze meeloopstage start vanaf februari 2015.

Ons aanbod
Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt KPMG je een zee aan uitdagingen. Niet voor niets heeft KPMG al jarenlang een top-positie in het 'Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek'. Werken bij KPMG betekent flexibiliteit, waardering voor het werk en een mensgerichte samenwerking.

Meer informatie of solliciteren?
Wil je meer weten over KPMG en deze functie, neem dan contact op met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail.Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteren' button.Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages