Stagiair(e) maatschappelijke ontwikkeling en zorg

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Voor de periode van 1 september 2017 t/m 31 januari 2018 is Berenschot op zoek naar een stagiair(e) voor de adviesgroep Maatschappelijke Ontwikkeling en Zorg (MOZ). Heb jij als masterstudent affiniteit met maatschappelijke vraagstukken en ben je breed inzetbaar bij onze uiteenlopende opdrachten op het gebied van Onderwijs en Kunst & Cultuur, Werk & Inkomen en Zorg & Welzijn? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou! Wij moedigen bovendien sollicitaties aan die eraan bijdragen onze organisatie een betere representatie van de samenleving te laten zijn.

Waar kom je terecht?

De adviesgroep MOZ van Berenschot bestaat uit circa 30 professionals die zelfstandig en in teamverband opdrachtgevers adviseren. Deze opdrachtgevers zijn vaak publieke partijen (rijksoverheid, provincies, gemeenten, gemeenschappelijke regelingen) en private en maatschappelijke organisaties (sw-bedrijven, culturele instellingen, ziekenhuizen, welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen, et cetera).

De adviseurs van MOZ richten zich op organisatieadviesvragen binnen

  • Onderwijs
  • Kunst & Cultuur
  • Werk & Inkomen
  • Zorg & Welzijn.

Wat houdt je stage in?

De fulltime meewerkstage van 5 maanden biedt jou de mogelijkheid het adviesvak van binnenuit te leren kennen. Van het meeschrijven aan offertes en rapporten tot het helpen organiseren van bijeenkomsten, voorbereiden en afnemen van interviews en het maken van presentaties. Dit alles onder professionele begeleiding van een Berenschot-adviseur.

Jouw profiel

Je bent een bovengemiddeld gemotiveerde masterstudent(e) met interesse in het adviesvak en aantoonbare ervaring en affiniteit op het gebied van de vier domeinen van MOZ. Passende opleidingen zijn bijvoorbeeld bestuurskunde, politicologie, bedrijfskunde, onderwijskunde, economie en organisatiekunde. Daarnaast beschik je over energie, inzet, commitment, enthousiasme, scherp analytisch vermogen, stevigheid, nieuwsgierigheid, vermogen tot samenwerken én zelfstandigheid. Tot slot kun je helder rapporteren en heb je de drive om te leren en jezelf continu te verbeteren.

We streven ernaar onze organisatie een representatie van de samenleving te laten zijn. Om stage te kunnen lopen bij Berenschot moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een universitaire onderwijsinstelling. Je ontvangt een stagevergoeding en werkt bij ons op kantoor. Het hoofdkantoor van Berenschot is gevestigd in Utrecht, maar werkzaamheden vinden regelmatig elders in het land plaats. Een OV-studentenkaart is dan ook een pre.

Interesse?

Pas jij in het profiel en heb je belangstelling voor deze stage? Stuur dan uiterlijk 9 juni 2017  je motivatie en cv via het online sollicitatieformulier t.a.v Hanna Marije Booij. Voor vragen over deze stage kun je ook bij haar terecht via 030-2916846 (secretariaat).

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages