Afstudeerstage Operations

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Deze stage is niet meer vacant

Met eigen ogen zien hoe organisaties geoptimaliseerd kunnen worden? Wij helpen je er graag bij. Organisational Transformation is een onderdeel van de competentiegroep Operations en valt binnen het werkveld Advisory. Wij zijnop zoek naar een excellente student die zijn of haar afstudeeropdracht binnen PwC wil vormgeven. Organisational Transformation richt zich op de complexe concurrentieomgeving waarin organisaties de uitdaging hebben om continu hun prestaties te moeten verbeteren en waarde te creëren, op alle niveaus in de organisatie. Onze Organisational Transformation groep ondersteunt ondernemingen en instellingen met de (her)inrichting en/of doorlichting van hun organisatie (of onderdelen ervan) en helpt bij het opzetten van overkoepelende samenwerkingsvormen tussen organisaties.

Wie ben je?

Je bent een gedreven student die graag het beste uit zichzelf haalt. Je bent ambitieus, blijft jezelf ontwikkelen en wilt graag het verschil maken.

 • Je zit in de laatste fase van je master (bij voorkeur een Economische, Bedrijfskundige of Organisatie master);
 • Je hebt interesse in onderwerpen organisatieanalyse,  (her) inrichtingsvraagstukken bij fusies en integraties, herstructureringen (van organisaties/ketens /value chains), samenwerking tussen organisaties en het ontwikkelen en inrichten van nieuwe organisatie(onderdelen);
 • Je bent sociaal vaardig en een echte teamplayer;
 • Je hebt vernieuwende ideeën en durft buiten de gebaande paden te denken;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent 4 tot 6 maanden beschikbaar;
 • Je ziet deze afstudeerstage als een mogelijke opstap naar een baan bij PwC als starter in het Trainee Programma.

Hoe ziet je werk eruit?

Je belangrijkste bezigheid is het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Een onderwerp kun je zelf aandragen of samen met jouw begeleider uitdenken. Voorbeelden waar je aan kan denken zijn: wat kan de publieke sector leren van commerciële instellingen als het gaat om sturing op operations? Hoe ziet de organisatie van de toekomst eruit? Uiteraard kijken we samen met jou wat het beste past bij jou en bij de vragen die bij onze klanten leven. De kans is groot dat je bij PwC daadwerkelijk met jouw idee aan de slag gaat. Daarnaast kun je, waar mogelijk, meelopen met adviesopdrachten en met eigen ogen zien hoe de praktijk er uit ziet.

Je zult merken dat jouw ondersteuning door de open cultuur binnen de groep niet beperkt blijft tot alleen jouw begeleider. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC stage gaat lopen, kun je rekenen op inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

 • Je hebt onze informatiebronnen tot je beschikking, evenals de kennis en ervaring van je (mogelijk) toekomstige collega’s op het gebied van Organisational Transformation;
 • Je krijgt een persoonlijke begeleider, die je helpt om je afstudeerstage tot een succes te maken;
 • Je krijgt een laptop van de zaak;
 • Naast het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht mag je meekijken bij klantopdrachten. Zo zie je met eigen ogen hoe onze professionals omgaan met complexe vraagstukken in het veld van organisatie inrichting.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure en solliciteer direct via de button “Solliciteren”. Solliciteren kan tot en met 17 november. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijst indient, ontvang je op uiterlijk 19 november bericht over je sollicitatie. Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

Lynn van Dijk
lynn.van.dijk@nl.pwc.com
088 – 792 33 06

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Meer stages

Stages