Stage Innovation Awards - Reporter

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Zoek je een stage waarin jij een actieve rol speelt in het verbinden van innovatie - tussen klanten van Accenture en de beste innovaties van Nederland? Waar je de mogelijkheid krijgt om te bloggen , vloggen en artikelen te schrijven die op de meest toonaangevende plekken gepubliceerd zullen worden?

Accenture biedt de mogelijkheid voor een fulltime stage voor minimaal 6 maanden met mogelijkheid om af te studeren. De startdatum voor de stage is in overleg te bepalen, maar het liefst per januari 2015. Tijdens en na de stage is er de mogelijkheid voor het uitvoeren van je afstudeeronderzoek, waarbij je gebruik kunt maken van alle kennis en expertise binnen Accenture.

In een team, samengesteld uit stagiaires en senior consultants, werk je aan de organisatie van de Accenture Innovation Awards. Jouw taak binnen het communicatieteam is om te zorgen voor alle online en offline content rondom dit evenement.  Dit houdt in dat er wekelijks interviews, artikelen, blogs en video’s door jou geproduceerd worden, maar ook dat er ruimte is om creatieve nieuwe content te bedenken en te creëren. Je krijgt de mogelijkheid om heel het land door te reizen en vele evenementen te bezoeken op zoek naar relevante content die we kunnen gebruiken in de media, op onze website en naar onze klanten toe.

Daarnaast laten de projectmatige aanpak en de actieve begeleiding tijdens de stage je ervaren hoe het is om te werken bij een groot internationaal consultancybureau, en krijg je voldoende mogelijkheden om buiten de Innovation Awards het werken binnen Accenture mee te maken.

Tijdens de stage ben je verantwoordelijk voor:

  • Alle online content over de Innovation Awards, de deelnemers en de juryleden.
  • Alle offline content over de Innovation Awards, de deelnemers en de juryleden.
  • Meedenken over media technieken en strategieën
  • Produceren van creatieve originele content naar eigen inzicht
  • Het afnemen van interviews bij vele verschillende bedrijven en start-ups en aanwezig zijn  bij events

Plaats in de organisatie
De Accenture Innovation Awards wordt georganiseerd in vijf verschillende industrieën, met een overkoepelend team voor alle duurzame innovaties. Daarnaast is er het centrale team die deze zes teams coördineert en ondersteunt. Deze functie maakt onderdeel uit van het centrale communicatieteam. 

Solliciteer online!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages