Stage Human Resources

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Binnen de HR afdeling van Accenture zijn we op zoek naar een stagiair die ons kan ondersteunen op het gebied HR programma’s zoals Be at Your Best en Alumni. Accenture is een dynamische organisatie met veel dynamiek en interne bewegingen. Hierin speelt Human Resources een belangrijke factor. 

Omschrijving 
Als HR stagiair zal je je bezighouden met een aantal programma’s die momenteel actueel zijn. Zo zal je actief betrokken worden in de implementatie van de Human Capital visie ‘Be at your Best’ en het Alumni programma. Communicatie van deze HR programma’s middels o.a. de Career Connection (interne nieuwsbrief) en het intranet zal onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Daarnaast leg je de focus op Career Counselor Enablement. Hiervoor zal je het bestaande Career Counselor trainingsprogramma onderhouden en communicatie hieromtrent uitbreiden en verbeteren. Naast deze vaste programma’s en onderdelen is er ook voldoende ruimte voor eigen invulling en creativiteit die samenvallen met HR programma’s en jouw ambitie daarin.

Plaats in de organisatie 
Je werkt binnen de afdeling Corporate Functions en maakt onderdeel uit van het HR team. Je standplaats zal Amsterdam zijn. 

Solliciteer online!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages