Stage Technologische Innovaties binnen een multinational

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Hoe kan een multinational meerwaarde creëren door de toepassing van technologische innovaties in de interne organisatie? Het antwoord op deze vraag wordt gevonden in deze stage. De stage spitst zich toe op een van Accenture’s grootste klanten. De stage is onderdeel van een breder Accenture initiatief om haar rol als strategisch partner uit te bouwen door middel van onderzoek en innovatie. Het onderzoek zal worden toegespitst op de laatste technologische innovaties, zoals social media, analytics, cloud, mobile, kunstmatige intelligentie, robotics, virtual reality. Met een focus op de toepasbaarheid van die innovaties op het verbeteren van de interne organisatie van complexe multinationals.

Het exacte onderzoeksveld en de onderzoeksvraag zullen tijdens de stage periode worden verfijnt. De stagiair heeft hierin veel vrijheid zolang hij de waarde en toepasbaarheid van de vraag kan verklaren.

Tijdens het onderzoek zal er zelfstandig literatuur onderzoek en dataverzameling moeten worden gedaan door de stagiair. De dataverzameling zal met mensen over de hele wereld plaatsvinden waarbij de voertaal voornamelijk engels zal zijn.

Plaats in de organisatie
Deze stage valt onder de tak van Accenture die richt zich op het implementeren en verbeteren van bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering. De stagiair zal vallen onder de klantgroep Resources die zich richt op klanten die hun core business hebben in het delven, verwerken en/of leveren van grondstoffen.

Solliciteer online!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages