Stage Management Consulting bij Nederlandse Telco

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant
Schema:  Fulltime
 

Omschrijving
Zou je eens willen meemaken wat dat nou is, consulting? Ongetwijfeld heb je er over gehoord en weleens een voorlichting van Accenture of een andere consulting firma bijgewoond, maar wat doe je dan eigenlijk? Waar krijg je mee te maken? En hoe zien je werkzaamheden eruit?

Accenture beschikt over een wereldwijd Communications Network waarin adviseurs werkzaam zijn voor Telecom klanten. Een wereld die de afgelopen jaren erg veranderd is en nog steeds in volle ontwikkeling staat. Aan jou de taak om voor Accenture een aanpak te bedenken waarmee Accenture haar klanten kan helpen de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van IT en organisatie gerelateerde zaken binnen de wereld van Telecom werkelijkheid te maken.

Jouw onderzoek geeft inzicht waar Accenture kansen ziet om haar klanten te helpen met de nieuwe trends en ontwikkelingen. Daarnaast laat jouw onderzoek zien welke services Accenture zou moeten ontwikkelen om haar klanten daadwerkelijk te kunnen helpen. Samen zullen we een goede onderzoeksvraag formuleren die zowel voldoet aan jouw eisen voor een afstudeeropdracht als die van je universiteit en aansluit bij onze opdracht.

Accenture biedt jou nu de kans om stage te lopen waarin je werkzaamheden uitvoert binnen een van Accenture’s grote accounts. Je zult onder andere onderdeel uitmaken van het sales team, activiteiten voor het account organiseren en meedenken & meewerken aan het verbeteren van processen.

Voor deze afstudeeropdracht zijn onder andere de volgende werkzaamheden te verwachten:

  • Onderzoek naar de concurrerende markt  (met name – TV, Mobile, Fixed, ITS)
  • Onderzoek naar Set top box logistics en kosten analyse;
  • Marktonderzoek in de telco Industrie (bijvoorbeeld PLM, Procurement etc)
  • Onderzoeken welke initiatieven mogelijk zijn voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen met de klant en Accenture.

Plaats in de organisatie

De klant maakt onderdeel uit van de Communications, Media & Technology industrie en Accenture voert opdrachten uit in de verschillende disciplines die aangeboden worden, zoals strategie, digital, technologie en operations. In deze stage krijg je te maken met al deze disciplines en krijg je de kans om veel ervaringen op te doen.

Solliciteer online!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages