Stage bedrijfsvoering en benchmarking

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Heb je affiniteit met bedrijfsvoering en benchmarking? Ben je benieuwd hoe het is om bij een groot, toonaangevend adviesbureau te werken? Wil je jouw vaardigheden in de combinatie bedrijfsvoering en benchmarkingonderzoek verbeteren en vind je het leuk om in een team te werken? Ben je analytisch, extravert, nieuwsgierig en initiatiefrijk? Dan is een stage bij Berenschot iets voor jou! We bieden een stage in de periode september 2014 – januari 2015, voor 4 à 5 dagen per week.

Wat houdt de stage in?
Berenschot biedt jaarlijks meerdere plaatsen voor stagiaires in de diverse adviesgroepen. In de afgelopen vijf jaar hebben tientallen studenten het stageprogramma bij Berenschot succesvol afgerond. Het merendeel werkt nu voor Berenschot of een ander adviesbureau, allen hebben bij Berenschot een goede basis gelegd voor de start van hun loopbaan.

Het stageprogramma duurt minimaal vijf maanden. Als stagiair maak je in dit geval deel uit van de adviesgroep Bedrijfsvoering en Benchmarking gevestigd op het hoofdkantoor aan de Europalaan 40 in Utrecht. Een jong team van circa 15 adviseurs combineert iedere dag hard werken en presteren in een professionele setting met het leveren van de beste kwaliteit voor onze klanten. Er wordt op een open en informele manier met elkaar omgegaan met een hoge bereidheid om elkaar te helpen.

Als stagiaire draai je actief mee binnen de adviesgroep en in de projectteams, je verricht onderzoek, je gaat mee naar de klant en je schrijft mee aan offertes en adviesrapportages. Dit zijn voorbeelden van de vele activiteiten die je zal verrichten. Hierbij zal je ook veelvuldig samenwerken met collega’s uit andere adviesgroepen. Daarnaast is er alle ruimte om aan je scriptie te werken onder begeleiding van één van de adviseurs. De mate waarin je aan je scriptie en aan projecten werkt zal per week verschillen.

De adviesgroep Bedrijfsvoering & Benchmarking
De adviseurs zijn hoofdzakelijk werkzaam voor publieke en non-profit organisaties met veelal als doel het verbeteren van de kwaliteit, professionaliteit, doelmatigheid en effectiviteit van het primaire proces en/of de bedrijfsvoering.

Profiel
Wij zoeken excellente, ambitieuze en proactieve studenten die zich door middel van een junior traineeship willen ontwikkelen op zowel professioneel (als adviseur) als op persoonlijk gebied. Je bent handig met cijfers, communicatief vaardig, samenwerkingsgericht en gemotiveerd om het adviesvak te ervaren.

Naast zowel het advieswerk als jouw scriptie staan we uitgebreid stil bij je eigen ontwikkeling. Je wordt begeleid door twee ervaren adviseurs. Zij bieden ondersteuning, maar dagen je ook uit om continu kritisch te zijn naar jezelf, naar je werk en je grenzen te verleggen om het maximale uit je junior traineeship te halen. Je leert en ervaart bij Berenschot net zoveel als je zelf wilt.

Arbeidsvoorwaarden
Bij Berenschot krijg je per maand een vergoeding van € 408,-. Wanneer je niet langer de beschikking hebt over vrij reizen met het OV, dan vergoeden we de OV kosten. Verder krijg je de beschikking over een laptop waarmee je overal kan inloggen op het netwerk van Berenschot.

Het Berenschot kantoor in Utrecht is ingericht volgens het Nieuwe Werken. In eerste instantie krijg je een flexibele werkplek op de 5de verdieping waar het secretariaat van de adviesgroep zich bevindt. Echter is het altijd mogelijk om op een andere verdieping te gaan werken. In principe werk je vier dagen op kantoor en één dag thuis of op de universiteit. Dit omdat de ervaring leert dat je op die manier sneller en beter de organisatie en je collega’s leert kennen. Daarnaast is het hierdoor makkelijker om betrokken te worden bij interessante projecten.

Interesse?
Upload dan direct je motivatiebrief (t.a.v. Philippe Sprenger) en cv via de website.Voor vragen over de functie kun je contact opnemen Simon Heesbeen enAngela Liebregts, beide Berenschot adviseurs, uiteraard kun je hen ook telefonisch bereiken via 030 - 291 6848

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages