Setup & Customize Oracle WebCenter

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Afstudeeropdracht
Tegenwoordig is virtualisatie steeds meer de standaard binnen ICT. Het zorgt voor kostenverlaging en tegelijkertijd verhoogt het hardware utilisatie. Binnen Accenture Technology Solutions (ATS) wordt er veel gewerkt met virtualisatie. Zowel op fysieke hardware als in Cloud oplossingen.

Oracle WebCenter is één van de applicaties die Accenture in een virtuele omgeving opzet. Middels WebCenter kunnen portals, web applicaties en Enterprise Content systemen worden opgezet. Om het opzetten van WebCenter VM te bespoedigen wil Accenture een cookbook hebben. In dit cookbook zullen best-practices en benodigde proces stappen worden beschreven. Als stagiair(e) is het aan jou de taak om dit cookbook te schrijven.

De opdracht is het opzetten van een Virtuele WebCenter machine in de Amazon Cloud. Naast het opleveren van deze omgeving, zal je een cookbook schrijven waarin alle stappen zijn beschreven over het opzetten van deze omgeving. Belangrijk bij het opzetten van deze omgeving is dat deze voldoet aan de eisen en standaarden die Accenture en Oracle aan dergelijke omgevingen stellen.

Doelstelling opdracht:

 • Een Oracle WebCenter VM bouwen in Amazon Cloud.
 • Aanpassingen maken op WebCenter VM, zodat deze voldoet aan de eisen.
 • Cookbook schrijven voor het downloaden van de virtuele WebCenter machine, handelingen voor het opzetten van de machine en vereiste aanpassingen die moeten worden doorgevoerd.

Plaats in de organisatie
De Oracle Technology cel is onderdeel van het Oracle cluster van DCN/ATS NL.
In deze cel wordt met name gewerkt op het gebied van Fusion Middleware & Infrastructure.
Technologieën die hiermee te maken hebben zijn: SOA, BPEL, BPM, Service Bus, Java, Portal, Content Management, Database, Application Server en dergelijke.

Periode
In overleg met Accenture te bepalen.

Wij bieden

 • Marktconforme vergoeding
 • Laptop
 • Op maat aangeboden introductie- en trainingsprogramma
 • Ervaring opdoen met Oracle WebCenter

Wij vragen

 • HBO- opleiding met informaticacomponent. Hierbij moet gedacht worden aan Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica
 • Teamplayer
 • Flexibiliteit
 • Creativiteit en een groot oplossingsvermogen

Overige informatie

 • Duur: 5 maanden (in overleg flexibel)
 • Aantal uren per week: 40
 • Locatie: Almere: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega’s)
 • Startdatum: in overleg met Accenture te bepalen

Na het succesvol afronden van de stage kan Accenture je een permanent contract aanbieden!

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen van Odijk via telefoonnummer 020 - 493 83 83 of jeroen.van.odijk@accenture.com.

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 280.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.400 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Wil je meer weten over een carrière bij Accenture? Ga dan naar www.Accenture.nl/carriere of volg ons via www.Facebook.com/accenture.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages