Oracle lifecyclemanagement selection

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Onbekend
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Plaats in de organisatie
De Oracle Technology cel, die onderdeel is van het Oracle cluster van DCN/ATS NL.
In deze cel wordt met name gewerkt op het gebied van Fusion Middleware & Infrastructure.
Technologieën die hiermee te maken hebben zijn: SOA, BPEL, BPM, Service Bus, Java, Portal, Content Management, Database, Application Server en dergelijke.

Afstudeer opdracht
Binnen Oracle projecten zijn er veelal een groot aantal opleveringen van verschillende deelproducten naar de beschikbare omgevingen. Ter ondersteuning hiervan is een grote varieteit aan tooling benodigd welke veelal op maat zijn gemaakt. Deze tooling is veelal niet geintegreerd met software systemen waarin de releases & opleveringen worden bijgehouden. Vanuit deze tooling is het vaak ook niet mogelijk om na interne goedkeuring the deployment automatisch te laten verlopen.

Voor deze opdracht is het doel om te bekijken wat er in de markt beschikbaar is met betrekking tot Automated Deployment met daarbij in acht nemende het bredere lifecycle management process. Er zal een vergelijking moeten worden gedaan om de voor en nadelen duidelijk te krijgen zodat er toegewerkt kan worden aan een shortlist.

Voor het product wat als meest interessante naar boven is gekomen uit de shortlist zal een proof of concept moeten worden gemaakt waarbij een aantal Fusion Middleware componenten (Oracle SOA, Oracle BPM) opgeleverd moet worden naar een test omgeving waarmee de werking en process aangetoond kunnen worden.

Doelstelling opdracht:

 • Inventarisatie en vergelijking van beschikbare tools tbv Automated Deployment met daarbij in acht nemende de positionering binnen het totale lifecyle management process.
 • Bouwen van een Proof of Concept in een operationele omgeving.

Periode

In overleg met Accenture te bepalen.

Wij bieden

 • Marktconforme vergoeding;
 • Laptop;
 • Op maat aangeboden introductie- en trainingsprogramma;
 • Ervaring opdoen van de Oracle Application Server (Oracle Weblogic).

Wij vragen

 • HBO- opleiding met informaticacomponent. Hierbij moet gedacht worden aan Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica;
 • Teamplayer;
 • Flexibiliteit;
 • Creativiteit en een groot oplossingsvermogen.

Overige informatie

 • Duur: 5 maanden (in overleg flexibel);
 • Aantal uren per week: 40;
 • Locatie: Almere: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega‚Äôs);
 • Startdatum: in overleg met Accenture te bepalen.

Na het succesvol afronden van de stage kan Accenture je een permanent contract aanbieden!

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen van Odijk via telefoonnummer 020 - 493 83 83 of jeroen.van.odijk@accenture.com.

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 280.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.400 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Wil je meer weten over een carrière bij Accenture? Ga dan naar www.Accenture.nl/carriere of volg ons via www.Facebook.com/accenture.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages