Oracle Lifecyclemanagement

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Afstudeeropdracht
Binnen Oracle projecten zijn er veelal een groot aantal opleveringen van verschillende deelproducten naar de beschikbare omgevingen. Ter ondersteuning hiervan is een grote varieteit aan tooling benodigd welke veelal op maat zijn gemaakt. Deze tooling is veelal niet geintegreerd met software systemen waarin de releases & opleveringen worden bijgehouden. Vanuit deze tooling is het vaak ook niet mogelijk om na interne goedkeuring de deployment automatisch te laten verlopen.

Voor deze opdracht is het doel om met behulp van een Automated Deployment tool een proof of concept te bouwen waarbij een aantal Fusion Middleware (Oracle SOA, Oracle BPM) en database (tabellen) componenten opgeleverd moet worden naar een test omgeving waarmee de werking en processen aangetoond kunnen worden. Flexibiliteit en integreerbaarheid van de oplossing zal de sleutel zijn om de gekozen tooling succesvol toe te passen binnen onze projecten.

De keuze van de te gebruiken deployment tooling zal gebasseerd zijn op de meest gangbare en flexibele open source tool die op het moment van starten voorhanden is.

Doelstelling opdracht:

 • Selecteren deployment tooling aan de hand van een korte markt inventarisatie
 • Bouwen van een Proof of Concept in een operationele omgeving.

Plaats in de organisatie
De Oracle Technology cel, die onderdeel is van het Oracle cluster van DCN/ATS NL.
In deze cel wordt met name gewerkt op het gebied van Fusion Middleware & Infrastructure.
Technologieën die hiermee te maken hebben zijn: SOA, BPEL, BPM, Service Bus, Java, Portal, Content Management, Database, Application Server en dergelijke.

Periode
In overleg met Accenture te bepalen.

Wij bieden

 • Marktconforme vergoeding;
 • Laptop;
 • Op maat aangeboden introductie- en trainingsprogramma;
 • Ervaring opdoen van de Oracle Application Server (Oracle Weblogic).

Wij vragen

 • HBO- opleiding met informaticacomponent. Hierbij moet gedacht worden aan Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica;
 • Teamplayer;
 • Flexibiliteit;
 • Creativiteit en een groot oplossingsvermogen.

Overige informatie

 • Duur: 5 maanden (in overleg flexibel)
 • Aantal uren per week: 40
 • Locatie: Almere: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega’s)
 • Startdatum: in overleg met Accenture te bepalen

Na het succesvol afronden van de stage kan Accenture je een permanent contract aanbieden!

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen van Odijk via telefoonnummer 020 - 493 83 83 of jeroen.van.odijk@accenture.com.

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 280.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.400 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Wil je meer weten over een carrière bij Accenture? Ga dan naar www.Accenture.nl/carriere of volg ons via www.Facebook.com/accenture.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages