Webcentre Accenture Foundation Platform for Oracle

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Afstudeer opdracht
Accenture Foundation Platform for Oracle is een platform gecreëerd in samenwerking met Oracle. Middels het AFPO kunnen Oracle Fusion Middleware producten snel worden ingezet. Het is een standaard aan de hand van best-practises en vooraf geconfigureerde onderdelen. AFPO is gebaseerd op de kennis die Accenture internationaal heeft verworven. Met het AFPO zijn kostenbesparingen te realiseren en worden deployment tijden geminimaliseerd. Oracle WebCenter is één van de producten die onderdeel uitmaakt van het AFPO. WebCenter is een applicatie die het mogelijk maakt portals, web applicaties en Enterprise Content systemen op te zetten.

Tegelijkertijd speelt virtualisatie een grote rol in hedendaagse ICT. Middels virtualisatie wordt er bespaard op hardware kosten en wordt hardware optimaal geütiliseerd. Accenture zou graag virtualisatie en AFPO WebCenter combineren in één oplossing. Hiervoor is een cookbook nodig die beschrijft hoe deze WebCenter omgeving moet worden ingericht aan de hand van eisen die aan AFPO worden gesteld.

De opdracht is het opleveren van een virtuele AFPO WebCenter omgeving in de Cloud. Deze omgeving moet voldoen aan de strikte eisen die het AFPO stelt aan alle componenten. Het cookbook bevat best-practises, alle processtappen en eventuele aanpassingen die nodig zijn voor het opzetten van deze omgeving.

Doelstelling opdracht:

 • Virtuele machine bouwen voor AFPO WebCenter met benodigde aanpassingen.
 • Cookbook schrijven voor het downloaden, opzetten en aanpassen van de virtuele AFPO WebCenter machine.

Plaats in de organisatie
De Oracle Technology cel is onderdeel van het Oracle cluster van DCN/ATS NL.
In deze cel wordt met name gewerkt op het gebied van Fusion Middleware & Infrastructure.
Technologieën die hiermee te maken hebben zijn: SOA, BPEL, BPM, Service Bus, Java, Portal, Content Management, Database, Application Server en dergelijke. 

Periode
In overleg met Accenture te bepalen.

Wij bieden

 • Marktconforme vergoeding;
 • Laptop;
 • Op maat aangeboden introductie- en trainingsprogramma;
 • Ervaring opdoen met Oracle WebCenter.

Wij vragen

 • HBO- opleiding met informaticacomponent. Hierbij moet gedacht worden aan Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica;
 • Teamplayer;
 • Flexibiliteit;
 • Creativiteit en een groot oplossingsvermogen.

Overige informatie

 • Duur: 5 maanden (in overleg flexibel);
 • Aantal uren per week: 40;
 • Locatie: Almere: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega’s);
 • Startdatum: in overleg met Accenture te bepalen.

Na het succesvol afronden van de stage kan Accenture je een permanent contract aanbieden!

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen van Odijk via telefoonnummer 020 - 493 83 83 of jeroen.van.odijk@accenture.com.

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 280.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.400 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Wil je meer weten over een carrière bij Accenture? Ga dan naar www.Accenture.nl/carriere of volg ons via www.Facebook.com/accenture.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages