Afstudeerstage Consultancy Familiebedrijven

BDO

Stage informatie

Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

Afstudeerstage Consultancy Familiebedrijven
Bedrijfsonderdeel: BDO Accountants & Adviseurs
Vakgebied: Consultancy
Expertise: Overig consultancy
Vestiging: Utrecht
Aantal uur: 32-40

Jouw uitdaging
Bij BDO sta je als consultant voor de persoonlijke benadering en de oplossingen op maat voor onze klanten. Afhankelijk van je expertise ben je betrokken bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, human resources, juridische zaken, risicomanagement, aan- en verkoop, IT en financieel management. Onze consultants werken door het hele land en voeren opdrachten uit voor diverse klanten.

De afdeling Consultants bestaat uit ruim 140 enthousiaste collega's die werkzaam zijn binnen diverse werkgebieden. Op dit moment zoeken wij een student met een bedrijfskundige achtergrond voor het uitvoeren van een (afstudeer)onderzoek bij de adviesgroep Familiebedrijven. Het onderzoek zal zich richten op bedrijfsoverdracht binnen het familiebedrijf. Een nadere toelichting geven we je graag in het gesprek.

Ons aanbod
BDO biedt jou de mogelijkheid om onder goede begeleiding te ontdekken waar jouw ambities liggen. Tijdens deze stage kun je zelfstandig diverse werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast stellen we een laptop ter beschikking en bieden we je een stagevergoeding.

Jouw profiel

  • Je bent bezig met een WO-opleiding richting Bedrijfskunde, Bedrijfswetenschappen of Bedrijfs-economie met als afstudeerrichting Strategy & Organisation, Finance of een vergelijkbare studie en je zit in jouw masterfase.
  • Je hebt een proactieve houding en affiniteit met werken in een zakelijke, commerciële omgeving.
  • Je bent leergierig, enthousiast en integer.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Interesse?
Spreekt deze opdracht je aan, solliciteer dan hier direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Laura van Dolder, Adviseur Werving & Selectie, tel.:  (020) 543 21 00. Een functiegericht onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages