Strategie Consulting

Boer & Croon

Stage informatie

Bedrijf: Boer & Croon

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Werkstage Strategie Consulting

BoerCroon adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen bij strategie en realisatie. We concurreren als onafhankelijke speler met zowel de grote internationale strategie kantoren, als de kleinere gespecialiseerde spelers.

Het zakelijk klimaat in de eerste tien jaar van het nieuwe millennium was grillig en eindigde met een heftige recessie. Ondernemen betekent meer dan ooit: aanpassen, alert zijn, bereid zijn nieuwe werkelijkheden te accepteren en ernaar te handelen. Maar bovenal is daadwerkelijke vernieuwing nodig om nieuwe groei te realiseren. Dit vraagt om een aanpak die breekt met gebaande paden en afscheid neemt van oude modellen, en bovendien ook nog concrete resultaten oplevert.

BoerCroon vormt in dit landschap een toonaangevende combinatie die naast advies ook sterke competenties op het gebied van realisatie heeft. Door gebruik te maken van het hele BoerCroon huis (Corporate Finance, Consulting, en Management) zijn wij in staat om verschillende competenties te bundelen, en alle wensen van de klant te vervullen. Onze klantenkring is divers en bestaat uit zowel beursgenoteerde als private ondernemingen, familiebedrijven, instellingen in het publiek domein, en zorginstellingen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze student om een full-time werkstage van 4 maanden bij onze strategiepraktijk te lopen. Wij zoeken hiervoor een WO student met een Bedrijfskundige, Economische, of Technische (Bestuurskunde) achtergrond, die in de laatste fase van zijn/haar studie zit (Master).

Als stagiair krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien in onze praktijk en project teams. Je valt onder de verantwoordelijkheid van een ervaren BoerCroon consultant om zo mee te maken hoe ons day-to-day werk eruit ziet. We proberen jou een zo breed mogelijk beeld te geven van het vak. Je werkt ‘dedicated’ aan een project in één van onze teams, participeert in meetings, en assisteert in projecten voor het uitbouwen van de interne praktijk. Het werk biedt volop mogelijkheden voor interactie met verschillende leden van ons Consulting team en het volledige BoerCroon huis.

Functie-eisen

  • Affiniteit met strategieontwikkeling en het advies-vak
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
  • Analytisch sterk
  • Oog voor detail
  • Zelfstartend
  • Gevorderd in Powerpoint en Excel
  • Communicatief vaardig, en een teamplayer

Voorwaarden
Als stagiair bij BoerCroon krijg je een inhoudelijk, uitdagende en leerzame stageplek, goede begeleiding en heb je recht op een uitstekende stagevergoeding. De stage is op basis van een een 40-urige werkweek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Wij ontvangen graag een motivatie (max. 1 A4), een curriculum vitae en je cijferlijst van de universiteit (Bachelor en Master). Het sollicitatieproces zal bestaan uit 2 gespreksrondes waar een praktijkgerichte case onderdeel van is.

Voor aanvullende vragen over deze vacature kun je direct contact opnemen met Robert Middelhoek via telefoonnummer: 020-301 4820

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Boer & Croon

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages