Meeloopstage Early Stage Technology – Innovation Team

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Help organisaties met ondernemen in de nieuwe wereld

De functie
Onze wereld is sterk in beweging. Technologie is in toenemende mate een drijfveer voor verandering. Om te kunnen concurreren in de wereld van morgen, moeten we vandaag innoveren. KPMG helpt organisaties met ondernemen in de nieuwe wereld.

Voor onze vestiging in Amstelveen zijn we op zoek naar een stagiair die het innovatieteam kan versterken.

Als stagiair draai je fulltime en als volwaardig teamlid mee in de Early Stage Technology Group. KPMG’s Early Stage Technology Group (EST) ondersteunt snelgroeiende, innovatieve bedrijven met dienstverlening op maat. Daarnaast verbindt zij jonge innovatieve bedrijven met klanten van KPMG. De groep verzamelt, analyseert en deelt continu informatie over het tech ecosysteem van Nederland en verkent nieuwe samenwerkingsvormen met innovatieve spelers.

Je ondersteunt EST in hun dagelijkse werkzaamheden, denkt mee over de positionering van het team, houdt veel belovende start-ups in de gaten en je bezoekt en organiseert regelmatig events. Je bent degene die het overzicht houdt en daardoor ben je van alles op de hoogte. Het is dan ook belangrijk dat je connecties snel kunt leggen en dat je een proactieve instelling hebt.

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bij voorkeur (technische) bedrijfskunde in de richting van strategisch- of innovatiemanagement.
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet.
  • Je bent een doorpakker en hebt een proactieve instelling.
  • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om zelfstandig te werken.
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en zelfreflectie.
  • Startdatum in overleg.

Ons aanbod
KPMG bied je een uitgelezen kans om je te verdiepen in innovatieve strategische vraagstukken binnen verschillende organisaties. Verder bieden we je kansen om door te groeien, een stagevergoeding, goede begeleiding, kennismaking met consultancy vak en met KPMG.

KPMG is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162. Direct solliciteren? Klik hier.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages