Stagiairs

Andersson Elffers Felix

Stage informatie

Bedrijf: Andersson Elffers Felix

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: 550 euro/maand

Deze stage is niet meer vacant

AEF is een organisatie-adviesbureau in voor maatschappelijke vraagstukken. Vaak speelt ons werk zich af rond thema’s die onderwerp zijn van publiek debat. De grote vragen dus, zoals het betaalbaar houden van de zorg, meer veiligheid op straat,  bezuinigingen bij de overheid, betere zorg voor kinderen, nette behandeling van vreemdelingen en plannen voor een beter openbaar vervoer in Nederland. 

Inhoud stage
Voor het tweede halfjaar van 2014 zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten voor een betaalde stage bij AEF. We willen je als stagiair mee laten draaien in onze projecten, met aansluiting op je achtergrond en interesses. In overleg is het mogelijk je stage met afstudeeronderzoek te combineren.  

Profiel
Specifiek zoeken wij studenten met minstens een bachelordiploma, goede studieresultaten en interessante extracurriculaire activiteiten. Je beheerst het Nederlands uitstekend in woord en schrift, bent energiek en flexibel, en schrikt niet van een beetje uitdaging. 

Als je bij ons stage komt lopen krijg je ambitieuze collega’s uit allerlei werkvelden, zoals economen, juristen, bestuurskundigen, natuurkundigen en werktuigbouwers. AEF-ers zijn betrokken bij de wereld en hebben plezier in hun werk.. 

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent, stuur dan voor 23 juli 2014  je cv en motivatiebrief naar werving@aef.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper Sluijs, 030-236 30 30 of werving@aef.nl. Kijk ook vooral op www.aef.nl voor meer informatie over de projecten die we doen, over wie we zijn en waar wij warm voor lopen!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Andersson Elffers Felix

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: 550 euro/maand

Meer stages

Stages