Stagiair(e) marketing, communicatie en pr

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De afdeling (online) marketing & communicatie van Berenschot zoekt enthousiaste hbo- of wo- studenten die op zoek zijn naar een veelzijdige en leerzame meewerkstage op het gebied van (online)marketing, communicatie en pr.

De afdeling

De afdeling (online) marketing & communicatie is verantwoordelijk voor het corporate communicatiebeleid van Berenschot. Daarnaast vervult de afdeling een belangrijke rol in het adviseren en faciliteren van de adviseurs over (online)marketing- en communicatievraagstukken.

De werkzaamheden van de afdeling zijn heel uiteenlopend. Een greep uit de activiteiten van de afdeling: merkenbeleid, internal branding, de website/intranet, social media, PR, Interne communicatie, huisstijlbewaking en -ontwikkeling, arbeidsmarktcommunicatie.

Wat vragen wij en wat bieden wij?

Berenschot is op zoek naar studenten die graag in de volle breedte ervaring willen opdoen in het communicatievak. Afhankelijk van jouw leervraag als student en de projecten die er lopen, kunnen we samen kijken naar een goede invulling van de stageperiode. We bieden een boeiende leerplek met leuke collega's, een passende stagevergoeding en veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast loop je stage bij een inspirerend en toonaangevend bedrijf.

Iets voor jou?

Herken je je in de volgende eigenschappen: teamspeler, flexibel, creatief en proactief? Heb je affiniteit met (online) communicatie, websitebeheer (CMS) en social media of wil je dit graag in de praktijk leren? Stuur dan je brief met motivatie en cv via de website naar Laura de Vaan. Er is weer plek voor een stagiair marketing, communicatie en PR vanaf januari 2018.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages