Stagiair(e) Marketing, Communicatie en PR

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De afdeling (online) marketing & communicatie van Berenschot zoekt een enthousiast hbo- of wo-student voor een veelzijdige en leerzame meewerkstage op het gebied van (online)marketing, communicatie en pr.

De afdeling

De afdeling (online) marketing & communicatie is verantwoordelijk voor de marketing en het corporate communicatiebeleid van Berenschot. Daarnaast vervult de afdeling een belangrijke rol in het adviseren en faciliteren van de adviseurs over (online)marketing- en communicatievraagstukken.

De werkzaamheden van de afdeling zijn heel uiteenlopend. Een greep uit de activiteiten van de afdeling:

  • Merkenbeleid
  • (Internal) Branding
  • Website/ intranet
  • Social media
  • PR
  • Huisstijlbewaking en -ontwikkeling
  • Arbeidsmarktcommunicatie

Wat vragen wij en wat bieden wij?

Berenschot is op zoek naar ambitieuze studenten die graag in de volle breedte ervaring willen opdoen binnen het marketing- en communicatievak. Afhankelijk van jouw interesses en de projecten die er lopen, kijken we samen naar een goede invulling van de stageperiode. We bieden een boeiende leerplek met leuke collega's, een passende stagevergoeding en veel ruimte voor eigen initiatief. Ook is er de mogelijkheid om een stageopdracht uit te voeren.

Stagiaire Annick Peels studeert Communicatie, Beleid en Management aan de Universiteit Utrecht. Ze houdt zich onder andere bezig met de organisatie van de inhousedag, onderhoudt de website en is verantwoordelijk voor de social media. "Bij Berenschot hangt een informele, lerende sfeer. Als stagiaire Marketing, Communicatie en PR denk je dan ook met zowel junior als senior adviseurs mee over de online strategie. Je leert veel over positionering, SEO en het strategisch inzetten van social media. Een erg leuke uitdaging!" Vertelt Annick. "Daarnaast krijg ik veel vertrouwen: ik bepaal hoe we als merk naar buiten treden, en ben hoofdverantwoordelijk voor de Inhousedag van Berenschot. Is nogal wat, toch?"

Iets voor jou?

Herken je je in de volgende eigenschappen: teamspeler, flexibel, creatief en proactief? Heb je affiniteit met (online) marketing & communicatie, websitebeheer (CMS) en social media of wil je dit graag in de praktijk leren? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw brief met motivatie en cv via de website naar Laura de Vaan. Er is weer plek voor een stagiair(e) Marketing, Communicatie en PR vanaf september 2018.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages