Stagiair Recruitment - Den Haag

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: ja

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij recruitment ervaring opdoen binnen een grote internationale organisatie?
EY heeft nu een stageplaats beschikbaar (locatie Den Haag.

EY is een internationaal dienstverlenend bedrijf, dat met 167.000 medewerkers wereldwijd aanwezig is in meer dan 140 landen. In Nederland geldt EY als maatstaf op het vlak van professionele dienstverlening aan ondernemingen en organisaties. Onze diensten strekken zich uit over heel verscheiden disciplines zoals Audit, Tax & Legal, Transaction Services en Advisory. Wij focussen ons specifiek op de adviesdiensten voor onze klanten in de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) en zijn gebundeld in een Europees samenwerkingsverband.

Wil jij ervaren hoe het is om bij EY Financials Services te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.
Wij zoeken een gemotiveerde WO of HBO student(e) die als bijna afgestudeerde meeloop stagiair ervaring wil opdoen binnen onze recruitmentafdeling.

Periode:
De stageplaats (minimaal 4 dagen) is per direct beschikbaar.

Functie:
Meeloopstage

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je ondersteunt de senior recruiters die zich richten op het werven van kandidaten met werkervaring. Tijdens deze meeloopstage bestaan je werkzaamheden uit de volgende taken:

  • Voorbereiden, coördineren en mede uitvoeren van wervingsactiviteiten in overleg met de senior recruiters. Daarnaast ondersteun je bij de opvolging van deze activiteiten door informatie-verwerking in ons recruitmentsysteem (Taleo) en opvolging van kandidaten;
  • Ondersteunen van de senior recruiters bij het telefonisch screenen van sollicitanten, het screenen van cv's en motivatiebrieven, het afnemen van de assessments en het inplannen van sollicitatie-gesprekken;
  • Ondersteunen bij het opstellen van managementrapportages / kandidaten funnels/functie-profielen;
  • Tenslotte lever je een bijdrage aan diverse lopende projecten (bijv. social media / arbeidsmarkt-campagnes).

Begeleiding:
Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en begeleiden je daarin. Alle stagiairs ontvangen tevens een vaste maandelijkse vergoeding.

    Profiel:
  • Je volgt de opleiding WO Human Resources, Arbeid & Organisatie psychologie, bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding;
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en beschikt over een gezonde dosis stress-bestendigheid;
  • Je hebt affiniteit met social media / networking;
  • Bereidheid om administratieve taken op te pakken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Contact:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Saskia Reuchlin via telefoonnummer 088-4073841 of per e-mail saskia.reuchlin@nl.ey.com. Solliciteren kan direct via onderstaande link.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: ja

Meer stages

Stages