Stagiaire Fusies & Overnames

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Stagiaire Fusies & Overnames bij EY – Locatie Eindhoven
EY Transaction Advisory Services (EY TAS) is een service line binnen EY die cliënten ondersteunt bij belangrijke beslissingen op het gebied van fusies, overnames, participaties, transacties en financiering. Voor de vestiging in Eindhoven hebben wij ruimte voor een stagiaire met aantoonbare interesse voor fusies en overnames per september 2014 tot en met februari 2015. 

Werkgebied
EY TAS bestaat uit enkele subservicelines die zich volledig richten op de ondersteuning van cliënten bij transacties en financieringen. De corporate finance diensten van EY TAS zijn onder gebracht binnen de subservicelines Mergers & Acquisitions en Valuation & Business Modelling. De stagiair zal de serviceline M&A ondersteunen gedurende koop/verkoop trajecten, pitch trajecten, marktonderzoeken en ad hoc werkzaamheden binnen overige projecten.

Profiel
Je ben net afgestudeerd of zit in de laatste fase van je WO Master Finance of andere aanverwante studie en je hebt grote affiniteit met fusies en overnames. Je hebt een sterk analytisch vermogen, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal, je bent bekend met Excel en je beschikt over een proactieve instelling die terug te zien is op je cv.

Je bent bij voorkeur 5, maar minimaal 4 dagen per week beschikbaar. 

Aanbod
De stagiair wordt direct vanaf de eerste dag meegenomen in de dynamische wereld van de fusies en overnames.  

Solliciteren
Stuur je sollicitatie via deze link naar Marjolein van Breugel.
Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 088-4075873, vraag naar Marjolein van Breugel 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages