Stagiair Marketing & Communciatie

Boer & Croon

Stage informatie

Bedrijf: Boer & Croon

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

BoerCroon heeft een leidende positie op het gebied van interim-management, corporate finance dienstverlening en consulting diensten. Onze aanpak is vernieuwend, praktisch en waar nodig onconventioneel met lef. BoerCroon gelooft in samenwerken met en tussen cliënten. Daarmee creëren we samen heldere inzichten en nieuwe business.

De afdeling Marketing & Communicatie van BoerCroon is eigenaar van de corporate identity van BoerCroon. Belangrijke speerpunten zijn PR, Digital (online zichtbaarheid op sociale mediakanalen en op de corporate website, apps en o.a. digitale magazines), interne communicatie en cliënt events.

Als stagiair maak je onderdeel uit van het team en werk je op alle gebieden met ons mee. Ook kijken we vanuit je persoonlijke en vakinhoudelijke interesse specifiek naar focusgebieden. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om stukken te schrijven zoals persberichten of blogs of wil je je verdiepen in ‘online’? Dan kan dat! Je werkweek is afhankelijk van de eisen die jouw opleiding aan de stage en het onderwijs stelt. Zo bieden we je de kans samen met collega’s een stage-opdracht te formuleren die aan de eisen van je opleiding voldoet en die ons bedrijf nieuwe inzichten brengt.

Er lopen voortdurend projecten waarbij jouw hulp nodig is. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat onder andere uit het:

  • Onderhouden van de sociale mediakanalen
  • Ontwikkelen en uitbouwen van sociale mediastrategieën
  • Organiseren van grote cliënt events en interne events
  • Onderhouden van de corporate website
  • Signaleren en creëren van mediakansen

Functie-eisen

  • HBO of WO niveau
  • Meeloopstage voor de studierichting Communicatie/marketing/consultancy/media
  • Stageperiode van 5 maanden
  • Aanvang stage In overleg

Voorwaarden
Als stagiair bij BoerCroon krijg je een inhoudelijk, uitdagende en leerzame stageplek, goede begeleiding en je heb recht op een uitstekende stagevergoeding. In principe kennen we voor een stagiair een 40-urige werkweek, maar in overleg kun je daar van afwijken.

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Floor Waalkens via 020-3014000.

klik hier voor solliciteren

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Boer & Croon

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages