Strategy Consulting Internship

Strategy&

Stage informatie

Bedrijf: Strategy&

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Strategy& is een wereldwijd team van pragmatische strategen die haar klanten helpt om essentiële voordelen te behalen. 

Onze klanten willen een pragmatische strategie die zich eenvoudig laat omzetten in acties en hen helpt om in sterk concurrerende, wereldwijde markten leidend te zijn. Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.
Voorheen waren wij Booz & Company. Nu zijn wij onderdeel van het wereldwijde PwC-netwerk en vormen wij dé combinatie voor ’s werelds toonaangevende bedrijven en instellingen om met hen winnende strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

Ons Amsterdamse kantoor werkt voor zowel lokale als internationale klanten in Europa en daarbuiten. Wij zijn werkzaam in verschillende industrieën zoals Consumer & Retail, Energy Chemicals & Utilities, Financial Services, Healthcare en Telecommunication. 

Role:
Een internship bij Strategy& biedt studenten met verschillende studie-achtergronden een uitstekende kans om meer te weten te komen over de rol van een consultant bij Strategy&.

Tijdens een drie maanden durende meeloopstage maak je deel uit van een (internationaal) project team en werk je achtereenvolgens op twee of drie verschillende projecten zodat je goed inzicht krijgt in het werk dat we doen voor onze klanten. Je krijgt de kans om in alle stadia van een project samen te werken met onze klanten. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een bepaald stuk van het projectwerk en werk je met en bij de klant. Wij bieden je een breed scala aan trainingen en begeleiding on-the–job door Strategy& Consultants om ervoor te zorgen dat je alles uit dit internship kan halen.

Een internship wordt afgesloten met een beoordeling zodat je een goed overzicht krijgt van jouw sterke vaardigheden en op welke gebieden je je nog verder kan ontwikkelen. Indien deze evaluatie een goed resultaat laat zien, kan dat de start van een succesvolle carrière bij Strategy& zijn.

Wanneer je bij ons solliciteert ontvangen we graag de volgende documenten:

 • CV (Engels)
 • Motivatiebrief (Engels)
 • VWO cijferlijst
 • Bachelor’s degree cijferlijst
 • Master’s degree cijferlijst (indien beschikbaar)

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en sterk ontwikkelde bedrijfskundige interesse, je beheerst ten minste het Nederlands en Engels en je hebt een brede interesse en ervaring. Dat je onlangs of binnenkort je Bachelor’s degree met uitstekende resultaten hebt afgerond is verder vanzelfsprekend. We hebben geen speciale voorkeur voor bepaalde studierichtingen. Onze Interns hebben een achtergrond met diverse extra-curriculaire ervaring. Verrassende invalshoeken worden altijd gewaardeerd. Ook willen we graag je eindexamencijfers zien. Niet omdat bekwaamheid zich puur door getallen laat definiëren, maar omdat prestaties iets zeggen over interesse, motivatie en capaciteiten.

We zien een kandidaat niet alleen als een optelsom van studieresultaat en vaardigheden. We kijken naar het complete profiel.

Een intern beschikt over een goede mix van de volgende vaardigheden:

 • Sterke analytische vaardigheden
 • Sterke team skills - actief luisteren, toewijding aan het succes van anderen
 • Aantoonbare leiderschaps vaardigheden en initiatief
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Creativiteit en nieuwsgierigheid
 • Overtuigingskracht en inschattingsvermogen
 • Hoog energie-niveau
 • Professionele integriteit
 • Culturele sensitiviteit

Onze internships zijn beschikbaar voor studenten met een afgeronde Bachelor’s degree van de Universiteit.

De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en elke ronde bestaat uit twee "case interviews". Wij streven ernaar de gehele procedure snel af te ronden.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.strategyand.pwc.com/nl

Of neem contact op met ons recruitment team via recruitment.amsterdam@strategyand.pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Strategy&

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages