Afstudeerstage Consultancy - WO

BDO

Stage informatie

Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

Jouw uitdaging
Bij BDO sta je als consultant voor de persoonlijke benadering en de oplossingen op maat voor onze klanten. Afhankelijk van je expertise ben je betrokken bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, human resources, juridische zaken, risicomanagement, aan- en verkoop, IT en financieel management. Onze consultants werken door het hele land en voeren opdrachten uit voor diverse klanten.

De afdeling Consultants bestaat uit ruim 120 enthousiaste collega's die werkzaam zijn binnen diverse werkgebieden. Op regelmatige basis zoeken wij studenten met een bedrijfskundige achtergrond voor het uitvoeren van een (afstudeer)onderzoek. De onderwerpen bespreken wij graag persoonlijk met jou.

Ons aanbod
BDO biedt jou de mogelijkheid om onder goede begeleiding te ontdekken waar jouw ambities liggen. Tijdens deze stage kun je zelfstandig diverse werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast stellen we een laptop ter beschikking en bieden we je een stagevergoeding.

Jouw profiel

  • Je bent bezig met een WO-opleiding richting Bedrijfskunde, Bedrijfswetenschappen of Bedrijfseconomie met als afstudeerrichting Strategy & Organisation, Finance of een vergelijkbare studie en je zit in jouw masterfase.
  • Je hebt een proactieve houding en affiniteit met werken in een zakelijke, commerciele omgeving.
  • Je bent leergierig, enthousiast en integer.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Interesse?
Spreekt de Afstudeerstage Consultancy je aan, solliciteer dan direct online via de volgende link. Voor nadere informatie kun je terecht bij Eveline Stam, Adviseur Werving & Selectie, tel.:  (020) 543 21 00. Een functiegericht onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages