Stagiair(e) Strategy Consulting

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Heb je affiniteit met strategische vraagstukken? Wil je jouw kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksvaardigheden verbeteren en ben je benieuwd hoe het is om bij een toonaangevend adviesbureau te werken? Vind je het leuk om in een team te werken en ben je analytisch, extravert, nieuwsgierig en initiatiefrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden een stage in de periode april tot en met juni 2014, voor 4 à 5 dagen per week.

Wat houdt de stage in?
Primair ga je meewerken aan het uitbouwen van onze kennisbanken en ons advies-instrumentarium. Denk daarbij aan het verzamelen en ontsluiten van verschillende bronnen, het combineren van projectervaringen van onze consultants en de nieuwste modellen en theorieën in het vakgebied. Ook kun je meeschrijven aan onze periodieke publicaties met de nieuwste inzichten Je komt zo direct in aanraking met de praktijk van strategy consulting. Wellicht is het zelfs mogelijk om mee te werken in projecten voor opdrachtgevers.

Deze stage biedt je bij uitstek de mogelijkheid het adviesvak van binnenuit te leren kennen. Je wordt professioneel begeleid waarbij oog is voor je persoonlijke én je vakinhoudelijke ontwikkeling. Je ontvangt een stagevergoeding en werkt bij ons op kantoor in Utrecht.

De adviesgroep Strategy, Finance & Innovation
Je zal stage lopen in de adviesgroep Strategy, Finance & Innovation (SFI). SFI combineert verschillende disciplines: strategie, finance, subsidie, innovatie en technologie.

Wij werken voor:

 • raden van bestuur
 • directies en management van grote Nederlandse en MKB-bedrijven
 • ZBO’s
 • branches en verenigingen
 • ondernemingsraden.

Onze adviezen zijn gericht op het:

 • structureel verbeteren van de toegevoegde waarde van onze opdrachtgevers
 • structureel verbeteren van het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgevers
 • verbeteren van het rendement
 • creëren van waarde
 • verkrijgen van toegang tot financieringsmogelijkheden.

Profiel
Wij zoeken studenten die gemotiveerd en analytisch sterk zijn. Bij voorkeur heb je inhoudelijke ervaring of interesse op het gebied van:

 • Bedrijfskunde of bedrijfseconomie met bij voorkeur een specialisatie in strategisch management, strategie & organisatie (management & organisatie), financieel management, of kennismanagement.

Interesse?
Meld je zo snel mogelijk aan via de website. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Paul Pietersma (pp@berenschot.nl).

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages