Scriptant KPMG Global Health Care

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie
KPMG Plexus adviseert en ondersteunt diverse klanten in de zorgsector bij de continue uitdagingen zoals de herinrichting van het zorglandschap, kwaliteitsverbetering, duurzame kostenbesparingen en strategische inzet van IT. Leidend hierbij staat onze ambitie om de zorg beter te maken en meetbare waardeverbetering te creëren voor de patiënt.
 
Eén van de pijlers van KPMG Plexus is om internationaal voor te lopen als het gaat om oplossingen voor complexe problemen in de gezondheidszorg. Ter ondersteuning van het ‘thought leadership’van KPMG Global Health zijn wij dan ook op zoek naar afstudeerders die zich willen wijden aan onderwerpen die binnen de zorg wereldwijd!
 
"The way we pay for healthcare is no longer fit for purpose. The role of the passive payer is also increasingly a thing of the past.  What are the techniques for contracting for and measuring value?  What are payers doing to reshape the system?  How are they reaching out to patients to change behaviour?”
 
Wij zijn op zoek naar een uitmuntende stagiaire die een bijdrage wilt leveren aan de totstandkoming van dit gedachtegoed door o.a:

  • Literatuuronderzoek
  • Meehelpen bij organiseren en uitvoeren van de internationale casestudies voor best practices op dit gebied
  • Onderdelen schrijven van een internationale KPMG publicatie

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bij voorkeur, bedrijfskunde, econom(etr)ie, geneeskunde of een technische opleiding met bovengemiddelde studieresultaten.
  • Vloeiend schrijven en spreken van de Engelse taal op zakelijk niveau  is een vereiste. De gehele publicatie en vrijwel alle communicatie gedurende deze opdracht is in het Engels.
  • Je bent analytisch en conceptueel sterk
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet
  • Je bent op korte termijn voor 3-6 maanden beschikbaar voor 40 uur per week

Ons aanbod
KPMG Plexus biedt met haar stage-opdrachten een uitgelezen kans om je te verdiepen in complexe vraagstukken binnen verschillende organisaties in de zorgsector. Mogelijk gecombineerd met een afstudeertraject aan jouw universiteit. Verder bieden we een stagevergoeding, goede begeleiding, kennismaking met het consultancy vak en de kans om direct door te groeien als junior adviseur binnen ons team.
 
KPMG is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Tijdens jouw stage loop je als een volwaardige collega mee in het bedrijf. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we jou te excelleren en het beste uit jezelf te halen.
 
Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162. Direct solliciteren? Klik dan op deze 'solliciteren' link.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages