Scriptant International Hospital Benchmark

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Onbekend
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

De functie
KPMG Plexus adviseert en ondersteunt diverse klanten in de zorgsector bij de continue uitdagingen zoals de herinrichting van het zorglandschap, kwaliteitsverbetering, duurzame kostenbesparingen en strategische inzet van IT. Leidend hierbij staat onze ambitie om de zorg beter te maken en meetbare waardeverbetering te creëren voor de patiënt.
 
Waarde leveren binnen de zorg wordt steeds belangrijker. Maar hoe meet je die waarde? En hoe vergelijk je als patiënt of als verzekeraar zorginstellingen met elkaar? KPMG Plexus heeft al jarenlange ervaring met het vergelijken van prestaties van zorginstellingen in Nederland vanuit diverse benchmark projecten. Op dit moment zijn we bezig om deze kennis binnen ziekenhuizen geschikt te maken voor een internationale benchmark. Wij zijn op zoek naar een analytisch sterke student die kan ondersteunen bij de ontwikkeling van deze  international hospital benchmark (vanuit Nederland). Het gaat o.a. om de uitvoering van de volgende activiteiten:

 • Vaststellen van de inhoud van de IHB (welke indicatoren?)
 • Operationaliseren van deze indicatoren
 • Contact onderhouden met participerende klanten in de benchmark
 • Data-analyse van de gegevens uit de benchmark

Het profiel

 • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding geneeskunde, gezondheidswetenschappen of medische informatica met bovengemiddelde studieresultaten.
 • Kennis van Nederlandse declaratiedata (DIS, LMR en Vektis) is een pré
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk
 • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet
 • Je hebt een goede beheersing van zowel het Nederlands als Engels in woord en geschrift
 • Je bent voor 3-6 maanden beschikbaar voor 40 uur per week
 • Startdatum per direct

Ons aanbod
KPMG Plexus biedt met haar stage-opdrachten een uitgelezen kans om je te verdiepen in complexe vraagstukken binnen verschillende organisaties in de zorgsector. Mogelijk gecombineerd met een afstudeertraject aan jouw universiteit. Verder bieden we een stagevergoeding, goede begeleiding, kennismaking met het consultancy vak en de kans om direct door te groeien als junior adviseur binnen ons team.
 
KPMG is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Tijdens jouw stage loop je als een volwaardige collega mee in het bedrijf. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we jou te excelleren en het beste uit jezelf te halen.
 
Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162. Direct solliciteren? Klik dan op deze 'solliciteren' link.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages