Scriptiestage HBO - WO FAIT - Zwolle

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Zwolle

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Binnen EY Advisory is FAIT - kantoor Zwolle op zoek naar stagiaires.
 
EY Advisory
EY Advisory maakt deel uit van een internationale organisatie van accountants, belastingadviseurs, juristen en adviseurs met wereldwijd circa 152.000 medewerkers. Met ruim 600 professionals, in België en Nederland, adviseren we over financial control, risk management en performance improvement. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. Onze ambitie is herkend te blijven als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken.
 
FAIT
EY FAIT is de gespecialiseerde adviesgroep van EY die werkt op het snijvlak van Bedrijfskunde en ICT en heeft tevens een belangrijke stem in de Europese EY-organisatie. FAIT is een van de belangrijkste spelers in de markt als het gaat om IT-audit en advies gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen en processen. Door de voortdurende ontwikkeling van de informatietechnologie is ook het vakgebied van IT Audit steeds in ontwikkeling. ITRA beschikt daartoe over afdelingen die gespecialiseerd zijn in een of meerdere soorten onderwerpen, waaronder information security management, legal hacking, (technische) beveiligingsarchitecturen, ERP, data analyse, data warehouses en business intelligence. 

Profiel
Voor deze stage komen wij graag in contact met mensen met een HBO of WO achtergrond, variërend van Informatica tot (Technische) Bedrijfskunde, Accountancy en Bedrijfseconomie. Inedien je affiniteit hebt met informatisering ben je van harte welkom bij onze organisatie! Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig, ook in het Engels. Je hebt een proactieve, flexibele werkhouding en een goed analytisch en kritisch vermogen. Tot slot werk je goed in teamverband.
 
Ons aanbod
Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, zijn wij in staat om topprestaties neer te zetten. Bij EY besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 
Contact
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annemieke Besuijen, Recruiter, tel: 088-4072223. Of solliciteer direct via onderstaande link.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Zwolle

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages