Fellow Intern

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Onbekend
Vakgebieden
Sectoren

Kom werken bij McKinsey & Company en maak het verschil
Bij McKinsey bedenk je manieren om grote veranderingen mogelijk te maken. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profits. Je houdt je bezig met de overgang naar duurzame technologieën, de economische transitie van Afrika, overnames, de toekomst van onderwijs, gezondheidszorg, of de financiële sector. En met al die andere thema’s waar je als adviseur van 90 van de 100 grootste bedrijven ter wereld over geraadpleegd wordt. 

Haal het beste uit jezelf
Je kunt bij McKinsey snel groeien. Je krijgt de kans je grenzen te verleggen (ook letterlijk, McKinsey heeft kantoren in 58 landen). Misschien ben je verantwoordelijk voor een deel van een nieuwe digitale strategie, geef je meteen in je eerste week een presentatie aan het bestuur van een cliënt, of stort je je in een project in een voor jou onbekende sector. 

Doe het samen 
Welke uitdaging je ook tegenkomt, je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag één ben je volwaardig lid van een team van bijzondere collega’s. Ons kantoor kent een cultuur van elkaar vooruit helpen en coachen. Groei is meer dan het aanleren van kennis en vaardigheden. Je kunt daarom je werk zo indelen dat er ruimte blijft voor de mensen en interesses die voor jou belangrijk zijn. 

Wie zoeken we?
Succesvolle kandidaten onderscheiden zich doordat zij uitstekende studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Het zijn teamspelers met een uitzonderlijk probleemoplossend vermogen en de drive om resultaten neer te zetten. 

We zoeken dus exceptioneel talent, ongeacht de precieze studieachtergrond. Onze consultants komen uit alle richtingen, van geschiedenis tot natuurkunde, van bouwkunde tot politicologie. Mocht je nu al nieuwsgierig zijn naar de mensen die bij ons werken, kijk dan op www.mckinsey.nl

Je gaat bij ons in principe over de volle breedte werken als generalist. Daarnaast kun je als je een grote interesse hebt voor de toepassing van technologie in het bedrijfsleven solliciteren bij onze Business Technology Office.

We willen graag kennis met je maken
Het ideale McKinsey-profiel bestaat niet. Wij zoeken uitzonderlijk talent, maar de precieze studie-achtergrond maakt weinig uit. Van artsen en natuurkundigen tot ingenieurs en juristen, onze mensen brengen een diversiteit aan ervaringen met zich mee. Succesvolle kandidaten onderscheiden zich doordat zij excellente studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Team-players met een uitzonderlijk probleem oplossend vermogen en de drive om resultaten te bereiken.

Fellow Intern
Ben jij je aan het oriënteren op een carrière in strategy consulting, maar vind je het lastig om er een echt goed beeld van te krijgen? Kom dan stage lopen bij McKinsey! Iedere stage bij McKinsey is anders, maar we kunnen je garanderen dat je niet alleen zult ontdekken wat werken als een consultant inhoudt, maar ook vaardigheden zult leren die je in de collegebanken niet zult opdoen. Daarom werk je gedurende tien weken als volwaardige collega mee aan strategische vraagstukken op één van onze teams  – uiteraard met veel begeleiding en coaching. Als je binnen nu en achttien maanden jouw universitaire masteropleiding afrondt dan kun je deelnemen aan ons stageprogramma. Voor ons is een stage meer dan alleen een meeloopstage, onze selectieprocedure is dan ook vergelijkbaar met de reguliere sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Om te solliciteren stuur je je curriculum vitae, motivatiebrief en cijferlijsten van middelbare school en universiteit naar ams-recruiting@mckinsey.com.

Voor informatie kan je contact opnemen met Rachel ter Heide van ons Recruitment team op 020 551 3259.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: McKinsey & Company

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Solliciteren

Meer stages