Meeloopstage Management Consulting Veiligheidsdomein

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij praktijkervaring opdoen in het (internationale) domein van Veiligheid en Justitie binnen het global Centre of Excellence Justice & Security en de Public Sector groep van KPMG?

De functie
Binnen de marktgroep Public Sector richt een aantal collega’s  zich specifiek op het domein veiligheid en justitie; van politie en het openbaar ministerie tot veiligheidsregio’s en meldkamers. Daarnaast is het wereldwijde KPMG Center of Excellence voor Justice & Security gehuisvest in Nederland. Dit geeft ons ook binnen de interne KPMG organisatie een leidende positie en voorsprong op het gebied van kennis, expertise, onderzoek en biedt het mogelijkheden internationale ervaring op te doen.
 
Voor ons veiligheids- en justitieteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste meeloopstagiair die het leuk vindt om drie tot zes maanden full time (internationale) praktijkervaring op te doen op het gebied van veiligheid en justitie. Als meeloop stagiair ben jij vanuit Nederland onderdeel van het internationale Centre of Excellence en het Nederlandse veiligheidsteam. Hierin lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van vakinhoudelijk publicaties, de organisatie van (internationale) conferenties, het onderhouden en uitbreiden van het internationale netwerk en de verdere ontwikkeling van onze proposities.
 
Door je aan te melden voor een meeloopstage ontwikkel je naast vakinhoudelijke kennis ook essentiële vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van goede gesprekken met interne stakeholders en het werken in teamverband. Deze meeloopstage is een goede manier om een beter indruk te krijgen van hoe het reilt en zeilt bij KPMG, de mensen die hier werken en de sfeer en cultuur te ervaren.
 
Kom jij ons Centre of Excellence en ons Nederlandse veiligheidsteam versterken?

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bij voorkeur (technische) bestuurskunde, bedrijfskunde of economie met bovengemiddelde studieresultaten.
  • Je bent analytisch en conceptueel (dit blijkt uit je studieresultaten) en onderscheid je door je doortastendheid en verrassende aanpak van issues.
  • Je bent inhoudgedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet.
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden, je weet complexe vraagstukken te structureren en door te dringen tot de kern van het probleem. Je laat een probleem niet  los voordat je de beste oplossing gevonden en uitgevoerd hebt. Dit betekent dat je een kritische, leergierige en professionele houding hebt en goed in staat bent zelfstandig te werken.
  • Je bent een teamplayer met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en zelfreflectie.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.
  • Je bent 3 – 6 maanden full time beschikbaar.
  • Startdatum zal zo snel mogelijk zijn.

Ons aanbod
KPMG biedt je een uitgelezen kans om je te verdiepen in het (internationale) veiligheidsdomein. Verder bieden we je kansen om door te groeien, een stagevergoeding, goede begeleiding, kennismaking met consultancy vak en met KPMG.

KPMG is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.
 
Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters, (020) 656 7162. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Screening en een capaciteiten – en competentietest maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages