Scriptant Management Consulting People & Change

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Scriptant Management Consulting People & Change

Wil jij onderzoek doen naar strategische verandervraagstukken en hoe je organisaties en mensen écht in beweging krijgt?

Veel organisaties worden geconfronteerd met veranderingen in hun omgeving. Veranderingen die vragen om een andere manier van werken. Een dergelijke organisatieverandering begint bij een gedragen visie, waarbij de betrokkenheid en inspraak van verschillende individuen belangrijk is. En zo’n verandering leidt uiteindelijk tot een fundamentele verandering in de organisatie, maar vooral ook bij de mens in gedrag, denkwijze en overtuiging.
Dit is een proces waarin cijfers én gevoel tellen en waarin samenwerken centraal staat.
De uitkomst van dit proces is dat iedereen in de organisatie tot in de haarvaten de verandering begrijpt, gecommitteerd is aan het gewenste eindresultaat en actief bij kan dragen aan het realiseren van de visie. Alleen zo is een organisatieverandering  richting een toekomstbestendige organisatie verzekerd.
 
Veranderen kent heel veel vormen en maten en zowel in theorie als praktijk bestaan veel verschillende aanvliegroutes. De complexiteit van vandaag de dag vraagt des te meer om onderzoek naar de meest succesvolle manieren om organisaties en mensen aan te laten passen aan wat de omgeving van hen vraagt. En wat is de rol van een KPMG consultant in zo’n proces? Veel woorden om in het kort aan te geven dat verandering alom is en een relevant onderzoeksgebied is en blijft.
 
Kom jij ons helpen inzicht te bieden in nieuwe manieren en mogelijkheden voor succesvolle organisatieverandering? En overweeg je een carrière binnen de People & Change groep van KPMG? Dan maken we graag kennis met jou!

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bij voorkeur bestuurskunde, bedrijfskunde met een focus op gedrag in organisaties of psychologie met bovengemiddelde studieresultaten.
  • Je bent analytisch en conceptueel (dit blijkt uit je studieresultaten) en onderscheidt je door je doortastendheid en verrassende aanpak van issues.
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet.
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden, je weet complexe vraagstukken te structureren en door te dringen tot de kern van het probleem. Je laat een probleem niet los voordat je de beste oplossing gevonden en uitgevoerd hebt. Dit betekent dat je een kritische, leergierige en professionele houding hebt en goed in staat bent zelfstandig te werken.
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en zelfreflectie.
  • Startdatum zal per maart 2014 zijn.

Ons aanbod

KPMG biedt je een uitgelezen kans om je te verdiepen in complexe vraagstukken binnen verschillende organisaties. Verder bieden we je kansen om door te groeien, een stagevergoeding, goede begeleiding, kennismaking met consultancy vak en met KPMG.

KPMG is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162. Direct solliciteren? Klik dan op deze link

.Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages