Transaction Advisory Services

BDO

Stage informatie

Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Afstudeerstage Transaction Advisory Services

Het vakgebied van Transaction Advisory Services is erg dynamisch en veelzijdig. De belangen zijn vaak groot en verschillende aspecten spelen een rol.  Binnen Transaction Advisory Services wordt nauw samengewerkt met andere specialismen binnen BDO (o.a. fiscalisten, juristen, HR Consultants en IT Consultants).

We bieden gemotiveerde, analytisch sterke studenten die hun carrière willen starten in de dynamische wereld van fusies en overnames nu de mogelijkheid om een afstudeerstage te doen bij BDO.

Een greep uit de werkzaamheden die in dit team aan bod komen

  • Coördineren van de due diligence onderzoeken en proactief meedenken in het belang van de klant.
  • Uitvoeren van onderzoek in het kader van fusies en overnames voor klanten in het hele land en soms daarbuiten.
  • Analyseren van financiële en non-financiële gegevens van de target en het in kaart brengen van mogelijke risico’s m.b.t. de overname.
  • Uitwerken van resultaten en concrete adviezen in een adviesrapport voor de klant.

Vanaf het begin van je stageperiode zal je meedraaien in projectgroepen. We werken op projectbasis en dat houdt in dat het hollen of stilstaan is.

Ons aanbod

Wij bieden je een interessante stage in een open, collegiale en professionele werksfeer met volop ruimte om jouw persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen. Bij BDO is elk jaar een flink aantal stagiairs en afstudeerders werkzaam. Juist door middel van een stage kun je een goed beeld krijgen van onze organisatie en het vakgebied.

Jouw profiel

Wij zoeken universitair geschoolde Bedrijfseconomen/Bedrijfskundigen met een financiële specialisatie die zich in de masterfase van hun studie bevinden en die een persoonlijke en informele werksfeer belangrijk vinden.

We verwachten van jou dat je goed kunt samenwerken en een actieve houding hebt. Daarnaast zullen je communicatieve vaardigheden goed moeten zijn, om jouw ideeën en suggesties over te kunnen dragen. Tevens is het van belang dat je je eigen werkzaamheden kunt plannen en organiseren en je een flexibele houding hebt.

Interesse?

Spreekt de Afstudeerstage Transaction Advisory Services je aan, solliciteer dan direct online via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor nadere informatie kun je terecht bij Eveline Stam, Recruiter, tel.:  (020) 543 21 00.

Een functiegericht onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer op deze pagina

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages