Stage Marketing & Communicatie

Bakkenist

Stage informatie

Bedrijf: Bakkenist

Locatie: Bussum

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Stage Marketing & Communicatie

Bakkenist NV is een middelgroot organisatieadvies bureau met ongeveer 25 medewerkers. Onze klanten bestaan over het algemeen uit grotere corporate 500 bedrijven, maar ook organisaties in de non-profit sector behoren tot onze klanten. Bakkenist voert complexe adviesopdrachten uit, brengt grote projecten tot een goed einde en voert tijdelijk het management van organisaties of onderdelen daarvan.

Bij Bakkenist werken enerzijds ervaren, gespecialiseerde adviseurs met wortels in de rijke traditie van het Nederlandse organisatieadvies, en anderzijds professionele managers met ruime en veelzijdige ervaring op topposities in uiteenlopende branches. Samen vormen de Bakkenisters een grote bron van expertise binnen een veelheid van organisaties in het bedrijfsleven en de non- profitsector.

Wat willen wij?

Bakkenist streeft naar groei en een grotere naamsbekendheid. Het is daarom zaak om het merk Bakkenist nog beter te positioneren op de markt.
Met name het gebruiken van ons eigen netwerk, social media en internet moeten nog meer aandacht krijgen. 

Wie ben jij?

Je bent in 3e of 4e jaars WO-student marketing en communicatie.
Je hebt een stevige persoonlijkheid, je bent zelfstandig, je weet wat erbij komt kijken om een goed marketing communicatieplan te maken, je bent creatief, bent goed op de hoogte van de kracht van social media (m.n. Twitter en LinkedIn) en weet die te benutten.
Je denkt ‘out of the box’, maar wel passend bij onze brandin en je hebt een goed oog voor kosten en baten van campagnes.

Wat bieden we?

Voor een periode van minimaal een jaar ongeveer halve dag per week een leuke goede betaalde opdracht waarin je niet alleen goede ideeën aanlevert maar na akkoord ook succesvol uitvoert.
Je doet ervaring op en je werkt samen met ervaren managers en adviseurs op het gebied van je studierichting. Je werkt bij ons op kantoor (in Bussum nabij het NS-station), bij voorkeur op woensdagmiddag.

Geïnteresseerd?

Stuur een email met je motivatie vóór 10 december naar Kees van de Ven.
Heb je vragen bel dan met Kees op 06–12967384 .

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Bakkenist

Locatie: Bussum

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Nader te bepalen

Meer stages

Stages