Student assistenten

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
vergoeding onbekend
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Student assistenten

Universitaire studenten kunnen voor één, twee of soms meer dagen in de week als student assistent op diverse afdelingen aan de slag. Je helpt project managers met verschillende taken zoals het verzamelen en analyseren van literatuur, het verwerken van data in SPSS, het vinden van relevant materiaal op internet, het assisteren bij het schrijven van project voorstellen (offertes) en soms ook meer administratieve taken zoals kopiëren, archiveren en het regelen van interviews.

Je kwalificaties

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen en publiek beleid;
  • Specifieke interesse in en kennis van een werkterrein waarop wij actief zijn is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Uitstekende beheersing van een derde taal (Frans, Spaans, of anders) is een pré;
  • Uitstekende kennis van MS Office pakket;
  • Bij voorkeur goed bekend met SPSS en visuele programma’s zoals Visio;
  • Voor langere tijd beschikbaar;
  • Competenties die gevraagd worden zijn: zorgvuldigheid, analytische geest, en zelfstandigheid. Daarnaast heb je een flexibele instelling, ben je enthousiast en voel je je thuis in een onderzoeks/consultancy omgeving.

Wij bieden

Ecorys biedt een informele en tegelijkertijd professionele en uitdagende werksfeer. Je werkt veelal in teamverband en je krijgt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Als student assistent kun je je uren flexibel indelen zodat dit prima te combineren is met je studie. Je contract wordt vormgegeven in een oproepcontract.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons online sollicitatieformulier en stuur je sollicitatiebrief, CV en meest recente cijferlijst als bijlage mee. Geef naast een sterke motivatie goed aan op welk werkterrein je interesses liggen (zie op onze website op welke terreinen wij actief zijn), jouw beschikbaarheid (hoeveel dagen per week) en jouw kunde met betrekking tot bovenstaande punten.

Let op: recent zijn wij gestart met het indelen van slechts twee wervingsrondes voor student assistenten per jaar, één in januari/februari en één in augustus/september. Stuur je ons tussentijds je gegevens, dan houden wij deze graag in portefeuille tot de eerstvolgende wervingsronde. Mochten wij eerder studentassistenten nodig hebben en sluit jouw profiel aan, dan zullen wij eerder contact met je opnemen. De wervingsronde van september 2013 is afgerond. De eesrtvolgende ronde zal plaatsvinden in 2014.

ECORYS Nederland BV 
Afdeling HRM
Postbus 4175
3006 AD Rotterdam

T 010 453 85 67
F 010 212 25 48
E werken@ecorys.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: vergoeding onbekend

Meer stages