Shared Services in de Public Sector - afstudeerstage

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: -

Deze stage is niet meer vacant

Maak tijdens je studie al kennis met KPMG!

De functie

Bij KPMG heb je de mogelijkheid af te studeren op het onderwerp van je keuze. We helpen je graag met het maken van die  keuze. Op dit moment hebben we bijzondere interesse in een onderzoek op het raakvlak van:

  • Impact van vorming SSC op administratieve lasten;
  • Kwantificering van administratieve lasten in business cases;
  • Inbedding van risk management in business cases; of
  • Batenmanagement bij vorming SSCs.

Dit alles binnen een uitdagende context of specifieke organisatie in de publieke sector. Als inhoudelijke vraagbaak krijg je een vaste begeleider bij KPMG toegewezen. Daarnaast heb je ook een coach, die je helpt je weg te vinden binnen onze organisatie. Maar we zorgen er voor dat je niet alleen vakinhoudelijk bezig bent. Je maakt gedurende de stage volledig onderdeel uit van ons team en kun je aansluiten bij vergaderingen, etentjes, trainingen, etc.

Zo krijg je een goede indruk van onze cultuur en sfeer. Daarnaast zorgen we er voor dat je jouw kennis en ervaringen kunt delen met collega-afstudeerders en met andere KPMG'ers. Ten slotte is het belangrijk te weten dat je als scriptant bij KPMG al meteen een werkplek met laptop en een vergoeding krijgt. Je kunt je bijbaan dus rustig opzeggen om je volledig aan je afstuderen te wijden.

Wil jij onderzoek doen op het gebied van shared services, businesscases en/ of administratieve lasten binnen de publieke sector? Ervaring op doen binnen een jonge, ambitieuze en professionele adviesorganisatie? Dan maken wij graag kennis met jou!

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bij voorkeur (technische) bestuurskunde, bedrijfskunde of economie met bovengemiddelde studieresultaten.
  • Je bent analytisch en conceptueel (dit blijkt uit je studieresultaten) en onderscheid je door je doortastendheid en verrassende aanpak van issues.
  • Je bent inhoudgedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet.
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden, je weet complexe vraagstukken te structureren en door te dringen tot de kern van het probleem. Je laat een probleem niet  los voordat je de beste oplossing gevonden en uitgevoerd hebt. Dit betekent dat je een kritische, leergierige en professionele houding hebt en goed in staat bent zelfstandig te werken.
  • Je bent een teamplayer met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en zelfreflectie.

Ons aanbod

KPMG biedt je een uitgelezen kans om je te verdiepen in shared service vraagstukken binnen de publieke sector.  Verder bieden we je kansen om door te groeien, een stagevergoeding, goede begeleiding, kennismaking met consultancy vak en met KPMG.

KPMG is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martine de Jong van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7157. Screening en een capaciteiten- en competentietest  maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: -

Meer stages

Stages