Meeloopstage Corporate Finance

BDO

Stage informatie

Bedrijf: BDO

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Een stage bij BDO Corporate Finance betekent dat je bij één of meerdere opdrachten wordt betrokken. De invulling van deze opdrachten zal in overleg met jou plaatsvinden en zal kunnen bestaan uit:

  • Het schrijven van informatiememoranda (een beschrijvend profiel van een ter overname aangeboden onderneming);
  • Het assisteren bij waardebepalingen van ondernemingen;
  • Het analyseren en beoordelen van jaarrekeningen en ondernemingsplannen;
  • Het assisteren van adviseurs bij koop-/verkoop-/fusie-processen;
  • Het uitvoeren van een search om geschikte overnamekandidaten te vinden.

Ons aanbod
Wij bieden je een interessante stage in een open, collegiale en professionele werksfeer met volop ruimte om jouw persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen. Bij BDO is elk jaar een flink aantal stagiairs en afstudeerders werkzaam. Juist door middel van een stage kun je een goed beeld krijgen van onze organisatie en het vakgebied.

Meer informatie over hetgeen we je kunnen bieden? Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om jouw talent verder te ontwikkelen.

Jouw profiel
Wij zoeken bijna afgestudeerde bedrijfseconomen of bedrijfskundigen of met een financiële specialisatie, die een persoonlijke en informele werksfeer belangrijk vinden. Vanaf het begin van je stageperiode zal je meedraaien in projectgroepen. We verwachten daarom van jou dat je goed kunt samenwerken en een actieve houding hebt. Daarnaast zullen je communicatieve vaardigheden goed moeten zijn, om jouw ideeën en suggesties over te kunnen dragen. We werken op projectbasis en dat houdt in dat het toch hollen of stilstaan is. Het plannen en organiseren van je eigen werkzaamheden en een flexibele houding zijn hiervoor nodig.

Overige informatie
Bedrijfsonderdeel: BDO Accountants & Adviseurs
Vakgebied: Consultancy
Expertise: Corporate Finance
Vestiging: Utrecht
Aantal uur: 32-40

Interesse?
Spreekt de vacature van meeloopstage Corporate Finance je aan, solliciteer dan direct online via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor nadere informatie kun je terecht bij Eveline Stam, Recruiter, tel.: (020) 543 21 00 of Martijn Nuis, Adviseur  Corporate Finance, tel.: (030) 284 98 00. Een functiegericht onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer direct!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages