Marketingstage Jubileumjaar

Double Effect

Stage informatie

Bedrijf: Double Effect

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Uitstekend

Deze stage is niet meer vacant

Marketingstage Double Effect jubileumjaar

Periode: minimaal 3 maanden – flexibele startdatum in juli

Double Effect richt zich als organisatieadviesbureau op verbetering van organisatieprocessen in de kern van financiële instellingen (Nederlandse en Internationale banken, verzekeraars en vermogensbeheerders), door de vertaling van strategische ontwikkelingen en de implementatie van daaruit voortvloeiende veranderingen. Sinds de oprichting in 2003 is Double Effect sterk gegroeid en is inmiddels gevestigd in Amsterdam, Singapore en Frankfurt.

Stageopdracht

Double Effect viert dit jaar haar 10 jarig jubileum en gebruikt deze gebeurtenis als marketing en sales tool. Zo wordt het jubileum onder andere gevierd door middel van drie discussieseminars. Hierin gaan we onder leiding van toonaangevende sprekers samen met onze klanten in gesprek over de toekomst van de financiële sector.

Als stagiair ben je verantwoordelijk voor de totale organisatie van de discussieseminars. Hieronder valt de strategische opzet van het gehele jubileumjaar en de discussieseminars. Onder meer het bepalen van strategische doelen, onderzoeken van actuele en relevante hoofdthema’s en opzet van de seminars. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering. Activiteiten variëren van het selecteren van een locatie tot het samenwerken met onze consultants. Binnen Double Effect is succesvolle afronding van een project essentieel. Daarom ben je betrokken bij het gehele organisatorische proces van opzet tot het seminar zelf oftewel, ‘from scratch to finish’.

Wie wij zoeken

  • Je volgt een universitaire opleiding, en zit in je Master of in de 3e fase van je Bachelor of. Bij voorkeur bedrijfskunde, communicatie of marketing. Kennis van de financiële markt is geen vereiste.
  • Je bent ondernemend, resultaatgericht en communicatief vaardig.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar gedurende 3 maanden (flexibele startdatum in juli)

Wat wij bieden

  • Een vaste mentor.
  • Door het continue samenwerken en afstemmen met de Double Effect consultants maak je kennis met het adviesvak.
  • Flexibele werktijden en werkdagen (minimaal 3 dagen per week, maximaal 5 dagen per week).
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan interne activiteiten, zoals kennissessies, Double Effect-dag, borrels, en andere activiteiten die georganiseerd worden.
  • Een uitstekende stagevergoeding.

Solliciteren

Voor meer informatie neem contact op met Danielle Keijzer via 020 697 19 59 of solliciteer direct en stuur een korte motivatie en je CV.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Double Effect

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Uitstekend

Meer stages

Stages