Zomerstage Maatschappelijke Ontwikkeling en Zorg

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Zomerstage Maaschappelijke Ontwikkeling en Zorg

Berenschot zoekt voor de maanden juni, juli en augustus 2013 een stagiair(e) Maatschappelijke Ontwikkeling en Zorg. Wij zoeken een wo-stagiair in de bachelor- of masterfase die bovengemiddeld gemotiveerd is, interesse heeft in het adviesvak en geïnteresseerd is in de maatschappelijke vraagstukken van dit moment. Reageren kan tot 13 mei 2013.

Profiel
Als stagiair bij MMOZ krijg je de kans het adviesvak van a tot z te leren kennen. Tot je taken zal onder andere behoren: het uitvoeren van een jaarverslagenonderzoek, het helpen organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten en het voorbereiden en uitvoeren van interviews en deskresearch. Daarnaast krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan diverse in- en externe bijeenkomsten en workshops, zowel gericht op het delen van kennis als op het versterken van adviesvaardigheden.

Je kunt rekenen op professionele begeleiding waarbij oog is voor je persoonlijke én je vakinhoudelijke ontwikkeling.De aanvang van de stage is 3 juni 2013. De stage duurt 3 maanden. Je kunt bij ons vier of vijf dagen per week stage lopen. Eventueel bestaat de mogelijkheid deze meewerkstage te combineren met je scriptie.

Belangrijke eigenschappen: energie, commitment, enthousiasme, scherp analytisch vermogen, nauwkeurigheid, stevigheid, nieuwsgierigheid, vermogen tot samenwerken én zelfstandigheid. Tot slot kun je helder rapporteren en heb je de drive om te leren en jezelf continu te verbeteren.

De adviesgroep
De adviesgroep MMOZ van Berenschot bestaat uit circa 25 hoogopgeleide professionals die zelfstandig en in teams opdrachtgevers adviseren. Deze opdrachtgevers zijn vaak publieke partijen (Rijksoverheid, provincies, gemeenten, gemeenschappelijke regelingen) en private en maatschappelijke organisaties (onderwijsinstellingen, sociale diensten, sw-bedrijven, culturele instellingen, ziekenhuizen, welzijnsorganisaties etc.). De adviseurs van MMOZ richten zich op organisatieadviesvragen binnen de volgende domeinen:

  • Onderwijs
  • Kunst, Cultuur & Media
  • Werk & Inkomen
  • Zorg & Welzijn

Interesse?
We zijn benieuwd in welke vraagstukken jij je graag wilt verdiepen. Pas jij in ons profiel en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Vul dan voor 13 mei 2013 dit formulier in. Voor vragen over deze stage kun je terecht bij Lotte Terwel en Paul Schenderling. Hun contactgegevens vind je rechts ondder 'meer informatie'.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: onbekend

Meer stages

Stages