Stagiair Information & Technology Solutions

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Onbekend
Vakgebieden
Sectoren

Voor de afdeling Information & Technology Solutions is Mercer per direct op zoek naar een Stagiair Information & Technology Solutions in Amstelveen. 

Information & Technology Solutions (IS/TS) brengt Mercers’ wereldwijde human resource informatie bij elkaar in zowel rapporten als in online tools. Wij verzorgen de hulpmiddelen (data) die onze klanten en onze Consultants nodig hebben om hun strategische beslissingen rondom HR te verbeteren. IS/TS richt zich op het coördineren en uitvoeren van (inter)nationale beloningsonderzoeken, het publiceren van de onderzoeksresultaten en het uitvoeren van beloningsbenchmarks. Daarnaast richt IS/TS zich op alles wat op HR-gebied komt kijken bij uitzending naar het buitenland: advies, berekeningen en data zoals bijvoorbeeld Cost-of-Living en Quality-of-Living rapportages. 

IS/TS heeft per direct een stageplek voor 4 à 6 maanden. De stagiair zal een markt onderzoek uitvoeren met als doel Mercer te adviseren hoe IS/TS zijn markt gericht kan uitbreiden buiten de top 100 internationale organisaties. Hiervoor zal je een target list opstellen en een “go to market” strategie ontwikkelen.

Daarnaast zal je de consultants ondersteunen in hun werkzaamheden en meewerken aan een aantal trajecten, zodat je ervaringen en kennis opdoet van onze producten & diensten en klanten.

Gewenste vaardigheden & ervaring

Mercer zoekt een getalenteerde student (HBO of universitair) die van aanpakken houdt. Je gaat proactief aan de slag en kan goed zelfstandig werken. Je vindt het prettig om in een doelgeoriënteerde omgeving te werken en bent resultaatgericht. 

Jouw kwalificaties:

  • Student aan de New Business School, Bedrijfskunde of Economie.
  • Sterk analytisch vermogen.
  • Pragmatisch, ondernemend en zelfstandig.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Interesse in deze stageplek?
stuur je CV en motivatie mee. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mercer

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages