Stage Eventmanagement

Bedrijf
RGP
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Onbekend
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

RGP ondersteunt haar opdrachtgevers bij het omzetten van hun strategie naar business initiatieven op het gebied van Finance & Control, Governance, Risk & Compliance, Information Management en Actuariële Dienstverlening.

RGP is een Amerikaans beursgenoteerd en wereldwijd opererende dienstverlener. Ons internationale hoofdkantoor staat in Irvine, Californië, maar we opereren vanuit meer dan 80 kantoren wereldwijd. Wereldwijd bedienen wij 2100 klanten vanuit 66 verschillende kantoren. De Nederlandse organisatie en het European Service Center zijn gevestigd in Utrecht.

Binnen onze organisatie organiseren wij een groot aantal klantenevents zoals dialoogsessies en ronde tafels. Daarnaast hebben we nog een aantal bindingsbijeenkomsten voor onze associaties en interne bijeenkomsten.

Werkzaamheden
Tijdens deze werkstage is je belangrijkste taak is om de verschillende events binnen de organisatie goed ingeregeld te krijgen. Er zal een projectplan moeten worden opgesteld waarin het tijdsperspectief, budgetten en de kwaliteit worden gewaarborgd. Gezien het groot aantal events zul je alle vormen binnen de organisatie onder de loop moeten nemen.

Je profiel
We zijn op zoek naar een stagiair met een HBO werk-en denk niveau. Daarnaast dien je te beschikken over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent proactief, benadert de zaken met een frisse blik en kunt goed zelfstandig werken.  De periode kan in nader oveleg worden bepaald.

Wij bieden
Talent, Integriteit, Enthousiasme en Loyaliteit vinden wij erg belangrijk - kwaliteiten die essentieel zijn voor het succes van ons business model. Beschik jij over deze kwaliteiten en ben je geïnteresseerd om ervaring op te doen bij een internationaal, beursgenoteerd bedrijf? Dan is RGP het bedrijf voor jou.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling HR, Anita van de Bedum, telefoonnummer 030-686 7214 of via e-mail anita.vande.bedum@resources.nl of Suzanne van het Hof, telefoonnummer 030-686 7022 of via e-mail Suzanne.Hof@resourcesglobal.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: RGP

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages