Stage Marketing & Communicatie

RGP

Stage informatie

Bedrijf: RGP

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

RGP ondersteunt haar opdrachtgevers bij het omzetten van hun strategie naar business initiatieven op het gebied van Finance & Control, Governance, Risk & Compliance, Information Management en Actuariële Dienstverlening.

RGP is een Amerikaans beursgenoteerd en wereldwijd opererende dienstverlener. Ons internationale hoofdkantoor staat in Irvine, Californië, maar we opereren vanuit meer dan 80 kantoren wereldwijd. Wereldwijd bedienen wij 2100 klanten vanuit 66 verschillende kantoren. De Nederlandse organisatie en het European Service Center zijn gevestigd in Utrecht.

Werkzaamheden
Binnen onze organisatie benutten we diverse externe (en interne) communicatiemiddelen om ons goed te positioneren. Echter de opzet en kwaliteit voldoet niet altijd aan de gewenste eisen.

Je voornaamste takenpakket bestaat uit;

  • Projectplan voor opzet en inhoud van onze website.
  • Een basisopzet voor onze corporate presentatie, te gebruiken voor evt. “custom” made presentaties.
  • Inrichting en opzet/onderhoud van onze blog. 

Je profiel
Wij zijn op zoek naar een stagiair met een HBO werk- en denk niveau in het vakgebied Marketing en Communicatie. Daarnaast dien je te beschikken over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent pro actief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed zelfstandig werken. De periode kan in nader oveleg worden bepaald.

Wij bieden
Talent, Integriteit, Enthousiasme en Loyaliteit vinden wij erg belangrijk - kwaliteiten die essentieel zijn voor het succes van ons business model. Beschik jij over deze kwaliteiten en ben je geïnteresseerd om ervaring op te doen bij een internationaal, beursgenoteerd bedrijf? Dan is RGP het bedrijf voor jou.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling HR, Anita van de Bedum, telefoonnummer 030-686 7214 of via e-mail anita.vande.bedum@resources.nl of Suzanne van het Hof, telefoonnummer 030-686 7022 of via e-mail Suzanne.Hof@resourcesglobal.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: RGP

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages