Communicatie stage

Baker Tilly Berk

Stage informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Locatie: Gouda

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Communicatie stage

Ben jij een 3e of 4e jaars hbo-student communicatie en op zoek naar een leuke stageopdracht op het gebied van social media? Voor de afdeling communicatie in Gouda willen wij in contact komen met een creatieve enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken.

Over de functie
Baker Tilly Berk legt zich toe op accountancy en belastingadvies. Ruim 800 medewerkers verspreid over 19 vestigingen adviseren meer dan 10.000 klanten in de markt van middelgrote en kleinere ondernemingen.Op de vestiging in Gouda zijn de centrale diensten gevestigd. De centrale diensten ondersteunen de vestigingen op het gebied van personeel & organisatie, communicatie, financiële administratie, automatisering en algemene/juridische zaken. De afdeling Communicatie is verantwoordelijk voor de corporate communicatie van Baker Tilly Berk.

Stageopdracht
Wij hebben de volgende stageopdracht voor jou klaar liggen. Jij gaat onderzoek doen naar de meest effectieve inzet van social media. Dit moet uiteindelijk leiden tot een voorstel voor de inzet van social media in onze organisatie.
 
Jouw Profiel
Wij willen graag kennismaken met jou als je:

  • algehele kennis en ervaring hebt met social media
  • communicatief vaardig bent, zowel in woord als geschrift
  • beschikt over een positieve, creatieve en innovatieve persoonlijkheid die kansen signaleert en benut
  • een echte teamspeler bent die van aanpakken weet

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via deze site. Wil je eerst meer informatie over deze stageopdracht? Neem dan contact op met Marjanne Poppen, hoofd communicatie, tel. 0182-563200.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly Berk

Locatie: Gouda

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages