Staigair(e) HR

CGI

Stage informatie

Bedrijf: CGI

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

CGI is een toonaangevende onderneming, actief in de Nederlandse markt voor Business en IT consulting, met een solide reputatie verdient door het bieden van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Onze professionals combineren lokale en internationale kennis waarbij we onze klanten CGI’s eind-tot-eind advies bieden naast oplossingen op gebieden als, systeem integratie, outsourcing en industrie specifieke vraagstukken.
 
Wij zijn per februari 2013 op zoek naar een enthousiaste HR stagair(e)!
 
Op onze gecentraliseerde HR afdeling dragen wij zorg voor alle in,- door,- en uitstroom processen. Hierbij wordt ondersteuning verleend door een Global HR Shared Service Center in Manilla. Onderdeel van dit Shared Service Center is het in Nederland gevestigde team HR Service Consultant. Binnen dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR stagiair(e).
 
Start: Februari 2013
Duur: 10 maanden.
Plaats: Rotterdam / Amstelveen
 
Dus ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin jij het HR Service Consultant team ondersteunt bij de dagelijkse HR werkzaamheden en waar je actief kunt meedenken in het verbeteren en optimaliseren van de HR processen?

Stuur dan je CV + motivatie naar caecilia.bart@cgi.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: CGI

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages