Stage Risk Consultant

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden

Ben jij bezig met een economische-/business gerelateerde opleiding (bv. Accountancy, Management, Strategy, Recht, Risk & Compliance etc.) en ben je op zoek naar een stageplek binnen een groeiende en succesvolle organisatie? Ben je proactief, communicatief vaardig en wil je een uitdagende stage aangaan waarbij je bij verschillende prominente organisaties een kijkje in de keuken gaat nemen als risk consultant? Dan ben jij wellicht uit het juiste hout gesneden om onze organisatie te komen versterken!

Waar kom je terecht?

Into Control is een bedrijf dat zich specialiseert in het inrichten en verbeteren van de interne beheersing bij onze klanten. Wij lopen in Nederland voorop wat betreft Risk, Compliance & IT Consultancy. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en verbeteren van processen, control raamwerken en assurance rapporten. We hebben een pragmatische insteek die snel en effectief tot resultaten leidt. Hierdoor zijn onze klanten altijd zeer tevreden en ronden we trajecten succesvol af met een minimale doorlooptijd, zelfs in complexe situaties. Bij Into Control houden we ook van gezelligheid. Daarom organiseren we regelmatig borrels en uitjes waarin jij je collega’s beter leert kennen in een informele sfeer. 

Wat ga je doen?

In deze functie wordt je door ervaren consultants met een bewezen trackrecord meegenomen naar uiteenlopende klantprojecten in verschillende sectoren. Jouw taak is het ondersteunen van consultants terwijl de verantwoordelijkheid bij hen ligt. Taken waar je aan kunt denken zijn het beoordelen en optimaliseren van processen, het opstellen van beleid, het uitvoeren van risicoanalyses, het geven van presentaties én als je het goed doet, mogelijk ook het adviseren van klanten!

Wat verwachten wij?

Voor deze stageplek zijn we op zoek naar échte toppers; wij verwachten dan ook dat jij alles uit jezelf haalt om succesvol te worden. Begrippen die jou definiëren zijn: ambitieus, intelligent, gedreven, hands-on mentaliteit, stressbestendig, sterk analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die zich in bovenstaand profiel kunnen vinden en deze uitdaging graag met beide handen aangrijpen. 

Voorwaarden

Bij een leuke stage hoort ook een stagevergoeding. Bij Into Control hanteren we een standaard vergoeding van €250,- per maand.

Daarnaast krijg je van ons:

  • Een laptop van de zaak
  • Mobiliteitsbudget 

Na afloop van de stage bieden wij veel stagiairs de mogelijk om tijdens de studie bij ons te blijven werken. Wil je dit niet dan is dit ook geen probleem. Ben je klaar met je studie? Dan kun je bij ons meteen aan de slag als volwaardig consultant. Vandaar dat wij gedurende de stage jouw ambities al willen peilen om er samen met jou voor te zorgen dat jouw droombaan werkelijkheid wordt.

Tot slot

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacaturetekst en sta je te popelen om je met behulp van deze stage te ontwikkelen en je carrière een flinke boost te geven? Stuur dan vandaag nog je cv en motivatiebrief naar secretariaat@intocontrol.nl, wij hebben maar een beperkt aantal stageplekken beschikbaar!

Stage informatie

Bedrijf: Into Control

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!