Stage Corporate Finance

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Stage Corporate Finance bij G&C Group, Amsterdam

Passie voor financieel advies en sterk resultaatgedreven?

Als stagiair ben je part of the team en ondersteun je de partners bij de analyse en uitvoering van projecten in consultancy en private equity. Zo zal je kunnen ondersteunen bij onder andere verkoop- en financieringsmemoranda, financiële analyses en modellen, offertes en klantenpresentaties. Bovendien help je mee aan de voorbereiding van adviezen en analyseer je marktgegevens.

Jouw profiel als stagiair Corporate Finance
Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande stageomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

  • Laatstejaars WO bachelor of master student: Economie, Finance, (Technische) Bedrijfskunde, Econometrie of een bèta studie met financiële affiniteit;
  • Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, accuraat, met oog voor kwaliteit;
  • Je bent een gedreven teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten heeft ontplooit bij een de universiteit, studie-, studenten-, of sportvereniging;
  • Ambitieus, proactief, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk;Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Word jij uitgedaagd door deze functie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Email ons op info@gcgroupbv.com t.a.v. Gidi Dekker en/of Chris van den Berg.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Gidi Dekker op +31(0)206270242.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: G&C Group

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages