Stagiair Maatschappelijke Ontwikkeling en Zorg

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

De adviesgroep MMOZ (Maatschappelijke Ontwikkeling en Zorg) van Berenschot bestaat uit circa 25 hoogopgeleide professionals die zelfstandig en in teams opdrachtgevers adviseren. Deze opdrachtgevers zijn vaak publieke partijen (Rijksoverheid, provincies, gemeenten, gemeenschappelijke regelingen) en private en maatschappelijke organisaties (sociale diensten, sw-bedrijven, culturele instellingen, ziekenhuizen, welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen, etc.). De adviseurs van MMOZ richten zich op organisatieadviesvragen binnen de volgende domeinen:

  • Onderwijs
  • Kunst, Cultuur & Media
  • Werk & Inkomen
  • Zorg & Welzijn

Je taken als stagiair
Als stagiair bij MMOZ krijg je de kans het adviesvak van A tot Z te leren kennen. Van meeschrijven aan offertes en rapporten tot het helpen organiseren van bijeenkomsten, van voorbereiden en afnemen van interviews tot het doen van deskresearch en het opstellen van presentaties. Ook kun je deelnemen aan diverse in- en externe bijeenkomsten en workshops, zowel gericht op het delen van inhoudelijke kennis als op het versterken van adviesvaardigheden.

Je kunt rekenen op professionele begeleiding waarbij oog is voor je persoonlijke én je vakinhoudelijke ontwikkeling. Je ontvangt een stagevergoeding en werkt bij ons op kantoor in Utrecht.

Wie zoeken wij?
Voor deze stage zoeken wij een student(e) in de masterfase van haar/zijn opleiding die bovengemiddeld gemotiveerd is, interesse heeft in het adviesvak en wil meewerken aan projecten in de hierboven aangegeven vier domeinen.

Belangrijke eigenschappen: energie, inzet, commitment, enthousiasme, scherp analytisch vermogen, stevigheid, nieuwsgierigheid, vermogen tot samenwerken én zelfstandigheid. Tot slot kun je helder rapporteren en heb je de drive om te leren en jezelf continu te verbeteren.

Wanneer?
De aanvang van de stage is 1 januari 2013 (bij voorkeur). De stage duurt minimaal 4 maanden. Je kunt bij ons vier of vijf dagen per week stage lopen. Eventueel bestaat de mogelijkheid deze meewerkstage te combineren met je scriptie. De inhoudelijke scriptiebegeleiding ligt dan bij de opleiding.

Interesse?
Pas jij in ons profiel en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan uiterlijk 19 november 2012 een email voorzien van motivatie en curriculum vitae aan Dorrit de Jong (d.dejong@berenschot.nl) en Annick van Kollenburg (A.vanKollenburg@berenschot.nl). Voor vragen over deze stage kun je ook bij hen terecht (030-2916846.)

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages