Student - Stagiair(e) Transaction Support

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant

EY Transaction Advisory Services is een serviceline binnen EY die cliënten ondersteunt bij belangrijke beslissingen op het gebied van fusies, overnames, participaties, transacties en financiering. Voor de vestiging in Rotterdam hebben wij per september 2016 ruimte voor een stagiair(e) met kennis van (externe) verslaggeving en interesse voor fusies en overnames.

Werkgebied
EY TAS bestaat uit enkele subservicelines die zich volledig richten op de ondersteuning van cliënten bij transacties en financieringen. De due diligence diensten van EY TAS zijn onder gebracht binnen de subserviceline Transaction Support. De stagiair(e) zal de professionals ondersteunen bij onderzoek naar de financiële situatie van betrokken nationale en internationale bedrijven. EY TAS werkt voor zowel Corporations, als Private Equity partijen. Hierbij wordt geanticipeerd op financieel-economische ontwikkelingen. Nadat de risico's in kaart zijn gebracht, worden deze vertaald naar een helder en eenduidig transactie advies. Er wordt gezocht naar de balans tussen risico en zekerheid.

Profiel
Je zit in de laatste fase van je WO studie Accountancy, een financiële studie met verslaggeving/control aspecten of een andere aanverwante studie. Je hebt grote affiniteit met fusies en overnames, hebt een sterk analytisch vermogen, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal, je bent bekend met Excel en je beschik over een proactieve instelling die terug te zien is op je CV.

Aanbod
De stagiair(e) wordt direct vanaf de eerste dag meegenomen in de dynamische wereld van de fusies en overnames.

Belangstelling
Richt je sollicitatie aan Menno Weerens, Recruiter, via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Menno Weerens, tel: 06-29084525.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages