Student - Stage Mergers & Acquisitions

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant

EY Transaction Advisory Services (EY TAS) is een service line binnen EY die cliënten ondersteunt bij belangrijke beslissingen op het gebied van fusies, overnames, participaties, transacties en financiering. Voor de vestiging in Amsterdam hebben wij doorlopend ruimte voor stagiair(e)s met aantoonbare interesse voor fusies en overnames. Over de duur van de stageperiode is overleg mogelijk, maar de voorkeur heeft een periode van minimaal vier maanden.

Werkgebied
EY TAS bestaat uit enkele subservicelines die zich volledig richten op de ondersteuning van cliënten bij transacties en financieringen. De corporate finance diensten van EY TAS zijn onder gebracht binnen de subservicelines Mergers & Acquisitons en Valuation & Business Modelling. De stagiair(e) zal de serviceline M&A ondersteunen gedurende koop/verkoop trajecten, pitch trajecten, marktonderzoeken en ad hoc werkzaamheden binnen overige projecten.

Profiel
Je zit in de laatste fase van je WO studie Finance, Economie, IBA, Financial Management of andere aanverwante studie en je hebt grote affiniteit met fusies en overnames. Je hebt een sterk analytisch vermogen, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal, je bent bekend met Excel en je beschikt over een proactieve instelling die terug te zien is op je cv.

Aanbod
De stagiair(e) wordt direct vanaf de eerste dag meegenomen in de dynamische wereld van de fusies en overnames. 
 
Belangstelling
Richt je sollicitatie aan Menno Weerens, Recruiter, via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Menno Weerens, tel: 06-29084525.
 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages